ΑΟΠ Κηφισιάς: Η ομάδα που θα κάνει ξανά την έκπληξη; (VIDEO - PHOTOS - ΡΟΣΤΕΡ)

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την προετοιμασία του στο Ζηρίνειο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και παίζει ένα μεγάλο στοίχημα, να καταφέρει να φτάσει στους τελικούς μιας μεγάλης διοργάνωσης και να πλασαριστεί καλά στο πρωτάθλημα με μόλις ένα ξένο στο δυναμικό της, τον αμερικανό κεντρικό Μαξ Τσάμπερλεν.

Βασιζόμενη σε Έλληνες παίκτες, η ομάδα του Ζαλμά, που παρέμεινε για δεύτερη σεζόν, θα κάνει αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστεί, ξαφνιάζει ευχάριστα και κάνει την έκπληξη αγωνιζόμενη σε μια κατηγορία με μεγάλα ονόματα διεθνούς βεληνεκούς.

Aπό την περσινή ομάδα έχουν παραμείνει οι Κυριάκος Σπυριούνης, Αχιλλέας Μπάσης, Νίκος Μελλές, οι νεαροί Γιάννης Κοσμάς και Αντώνης Σπηλιώτης και ο αειθαλής αρχηγός της Δημήτρης Νικολάκης.

Αποχώρησαν οι Νικηφόρος Γκότσης (Ίωνες), Λυκούργος Ρούσσης (Κέρκης), Μάκης Κολτσιάκης (Φλοίσβος Π. Φαλήρου), Κάιο Ντε Πρα, Ενρίκε Μπατατζίμ (ΠΑΟΚ), Tζοσάι Μπάγιερς, Νίκος Παλέντζας (Καλαμάτα 80) και ο Γιώργος Κάπελας που ήταν στην Κηφισιά από το 2013.

Ήρθαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος (Πανερυθραϊκός), Γρηγόρης Κοντοστάθης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Παμβοχαϊκός), Σωκράτης Ζαρωτιάδης (Πανερυθραϊκός), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός), Νίκος Ζουπάνη (Saint-Nazaire Volley-Ball Atlantique ) και Τάσος Σωνάκης (Παναθηναϊκός).

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γενικός Αρχηγός της ομάδας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν στην Κηφισιά και πρόπερσι (με ένα διάλειμμα ενός χρόνου χρόνο στον Πανερυθραϊκό), ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Greekvolley, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο (σε συν-προεδρεία με το Γιάννη Κόντο) που τον επέλεξε για την ομάδα. (Δείτε το βίντεο που ακολουθεί).

Δείτε παρακάτω στιγμές από την προπόνηση σε βίντεο και φωτογραφίες του Greekvolley.gr.

Πολυμέσα