Σωτήρης Πανταλέων: "Το όνομα του αντιπάλου σε κάνει να δίνεις το κάτι παραπάνω"

Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων έκαναν δηλώσεις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πετύχαμε μία νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα έρθει νίκη με 3-1 δεν θα μπορούσα να το πιστέψω γιατί η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη, λόγω του πολύ δύσκολου δεκαημέρου που περάσαμε με πολλές ασθένειες. Το ίδιο το παιχνίδι λειτούργησε στον ψυχισμό των αθλητών μου που έκαναν μία σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων τόνισε: «Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προπονητή μου. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, αλλά σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο τι έχεις κάνει πριν το ματς. το όνομα του αντιπάλου σε κάνει να δίνεις το κάτι παραπάνω και να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες είχες. Χρειαζόμασταν πόντους από αυτό το παιχνίδι, πέρα από το γόητρο που έχει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε για τα ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια».