Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Φοίνικας στους Αμπελοκήπους για να κρατήσει την τέταρτη θέση

Στους Αμπελοκήπους η Ελπίδα θα υποδεχτεί τον Φοίνικα ΟΝΕΧ σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής.
Η Ελπίδα παίζει τις μαθηματικές ελπίδες της για να φτάσει τον ΟΦΗ στην 8η θέση ενώ οι συριανοί θέλουν να παραμείνουν μέσα στην πρώτη τετράδα. (Αμπελόκηποι, 7/3, 7/3, 16.00, V.L.-T.V., Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης).
Η Ελπίδα έχει 7 βαθμούς έναντι 14 που έφτασε ο ΟΦΗ τρεις στροφές πριν από το τέλος.

Ο ακραίος της Ελπίδας Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε: «Από αγώνα σε αγώνα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε. Δείξαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό και το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα. Στόχος μας είναι να φανούμε απόλυτα έτοιμοι στα πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν», τόνισε ο 24χρονος ακραίος, απευθύνοντας παράλληλα ένα κάλεσμα προς τους φιλάθλους: «Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας σε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα προσφέρουν ωραίο θέαμα, που θα αποζημιώσει όσους έρθουν στο στάδιο».

Ο Φοίνικας θέλει να κρατήσει την 4η θέση και κυνηγάει το τρίποντο και παράλληλα να κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει του φάιναλ-4 του κυπέλλου.

Ο κεντρικός της ομάδας της Σύρου Μάκης Κανέλλος είπε: «Ο αγώνας με την Έλπίδα δεν θα είναι εύκολος διότι είναι μια ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως είμαστε και με όλες τις ομάδες και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ημιτελικό κυπέλλου, και θέλουμε να βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα είμαι σίγουρος, ότι θα είναι 100% έτοιμη για το φάιναλ-4 και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο με την έλευση του κυρίου Ορφανού και φυσικά ο τρόπος δουλειάς. Πιστεύω ότι η ομάδα θα καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και θα είναι πανέτοιμη για τα play off του πρωταθλήματος, όπου φυσικά ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα ημιτελικά. Το σημαντικό είναι ότι ο φοίνικας Σύρου είναι μια ομάδα η οποία κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα, και το μόνο που αξίζει σε αυτή την ομάδα είναι ο πρωταθλητισμός».

Στον αγώνα του Α΄γύρο ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε την Ελπίδα 3-0 σετ.

Volley League Ανδρών - 16η αγωνιστική

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη 17.00 (ΕΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου, Εμανουηλίδου.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ε.Α.Κ.Αμπελοκήπων 16.00: Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Σταυρίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σπίνας, Κατερλή, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Βαρδινογιάννειο Ηράκλειο 19.00: Ο.Φ.Η. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Αγγελίδης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Βασιλόπουλος, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

PAOK Sports Arena 20.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.