Για δυνατό παιχνίδι στη Σύρο ετοιμάζεται ο ΟΦΗ

H «ναυμαχία» του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του ΟΦΗ όπου θα κάνει το ντεμπούτο του και ο νέος τεχνικός των γηπεδούχων Γιάννης Ορφανός ξεχωρίζει από τους αγώνες του Σαββάτου. (15η αγωνιστική, 29/2, 19.00, Live Streaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Βουδούρης, Σταρίδας).

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή (ο Γιάννης Ορφανός πήρε τη θέση του Σέρβου Ράτκο Παβλίσεβιτς) θέλει τρόποντο επί του ΟΦΗ για πολλούς λόγους. Για να επιστρέψει στις επιτυχίες και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, να προσπαθήσει να επιστρέψει στην 4η θέση την ομάδα για την ώρα κρατάει η Κηφισιά αλλά και για να κάνει αντεπίθεση με το νέο προπονητή ενόψει και του φάιναλ-4 του κυπέλλου.

Ο Σέρβος του Φοίνικα Σύρου Φιλίπ Στοϊλοβιτς δήλωσε: «Όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, ο κόσμος περιμένει νίκη από εμας. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ είμαστε το φαβορί και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο που συνεχίζεται, αλλά έχουμε προετοιμαστεί γι αυτό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το Κύπελλο είναι πολύ σύντομα και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι με τον Ratko Pavlicevic είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Ως επαγγελματίας αθλητής οφείλω να κοιτάξω μπροστά και να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους στόχους της ομάδας μου. Φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας θέλουν καλούς αγώνες θετικά αποτελέσματα και αυτό θα κάνουμε».

Ο ΟΦΗ αναζητά την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020 και την πρώτη μετά από την 7η αγωνιστική στις 15 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου κατεβαίνει με σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς θέλει να κρατήσει την 8η θέση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 7η θέση.

"Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα".

Με τα λόγια αυτά ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Ανέστης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (29/2) με τον Φοίνικα Σύρου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.
"Εχουμε παιχνίδια που μας ενδιαφέρoυν πολύ, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου.

 

Στον A' γύρο ο Φοίνικας ΟΝΕΧ είχε νικήσει στο Ηράκλειο 3-0 σετ.

Volley League Ανδρών - 15η αγωνιστική

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Μίκρας 17.30 (V.L. - T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Μιχ.Παρασκευόπουλος 19.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινκλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Πεσλής, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Δημήτρης Βικέλας Ερμούπολης, Σύρος 19.00 (V.L. T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Βουδούρης, Σταρίδας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Aγίου Θωμά, Μαρούσι 15.30 (V.L.-T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μενεσλής. Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλλιγέρη.

Ζηρίνειο Κηφισιάς 17.00 (ΕΡΤ Sports): A.O.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Νικάκης, Γραμματεία: Σιφάκη.