Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Εθνικός για το γόητρο και τις εμπειρίες υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Τα δύο... άκρα της βαθμολογίας αναμετρούνται στην Αλεξανδρούπολη όπου ο τοπικός Μ.Γ.Σ.Εθνικός θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League 2019-20.

(Μιχάλης Παρασκευόπουλος, 16/2, 17.30, Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης).

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ακόμη μια ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μου να πλουτίσουν τις εικόνες τους και τις εμπειρίες τους μέσα στα γήπεδα και μάλιστα απέναντι σε πολύ έμπειρες ομάδες.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος στη δήλωση του για τον αγώνα αναφέρθηε και στην ανάδειξη νέας διοίκηση στο Τ.Α.Α. μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε το απόγευμα του Σάββάτου: «Θα προσπαθούμε για το καλύτερο, για το γόητρο μας και για την ιστορία του συλλόγου. Μετα τις σημερινές εξελίξεις και την ανάδειξη νέου ΤΑΑ ελπίζουμε όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η κατάσταση να βελτιωθεί όσο αυτό είναι εφικτό».

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο το νου στη ρεβάνς των τελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς απέναντι στον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη και θέλει να πάρει γρήγορα και ξεκούραστα τη 12η νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον κρατήσει σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε σοβαρά και να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του Oλυμπιακού και του Εθνικού είναι η 40η των δύο ομάδων στη Volleyleague από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 36-3. O Eθνικός νίκησε τελευταία φορά στις 21 Δεκεμβρίου 2013 και από τότε ο Ολυμπιακός έχει 15 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.