Ξανά στη Θεσσαλονίκη ο Παμβοχαϊκός για τη μεγάλη υπέρβαση

Στο PAOK Sports Arena θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο ΠΑΟΚ και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League. (1/2, 17.30, Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Volley League Τ.V.).

O ΠΑΟΚ μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να διατηρήσει την θέση του στις πρώτες θέσεις. Οι ασπρόμαυροί μετά τη 10η αγωνιστική, βρίσκονται με 21 πόντους στην τέταρτη θέση ενώ η ομάδα της Βόχας στην έβδομη με 11 πόντους, προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων.


Το πρόσωπο του αγώνα είναι φυσικά ο Κώστας Δεληκώστας που τα τρία τελευταία χρόνια ήταν τεχνικός του Παμβοχαϊκού: «Η ομάδα μας προσπαθεί να βρει ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο και οι δυνατοί αγώνες θα μας βοηθήσουν. Από τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στοχεύουμε σε μία δυναμική αντεπίθεση με στόχο τους τίτλους της σεζόν».
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά), 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
Στο PAOK Sports Arena (Πληροφορίες: 2313036354 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr
Ο Παμβοχαϊκός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη νίκη επί της Ελπίδας με 3-0 σετ η ομάδα της Βόχας πηγαίνει για τη μεγάλη υπέρβαση.
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ όπως είναι φυσικό δεν συγκρίνεται με τον αγώνα κόντρα στην Ελπίδα. Η διαφορά στόχων των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Αυτό δε μας εμποδίζει να παίξουμε δυνατά και ελεύθερα και ότι καταφέρουμε θα είναι ένα κέρδος».
Σε 22 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα νικών 13-9.

 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 11η αγωνιστική

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, 18.30 (ΕΡΤ Sports): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Κόκκας, Βασιλόπουλος. Γραμματεία: Κουνδουράκη, Αβραμοπούλου.

Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020
PAOK Sports Arena 17.30 (V.L. - T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης Β. Επόπτες: Ανθυμίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.
Δημήτρης Βικέλας Ερμούπολης 18.00 (V.L. - T.V.): A.O.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Πρέντζας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Συρίγος, Βαρατάσης. Γραμματεία: Πιρπινιά.
Μίκρα Ε.Α.Κ. 20.00 (V.L. - T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων
Διαιτητές: Αβραμίδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020
Μιχάλης Παρασκευόπουλος Αλεξανδρούπολη 17.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Βασιλάκης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Χριστοδούλου.