Δυνατά φιλικά του ΠΑΟΚ με την βουλγαρική Dobrydza07 στο PAOK sports arena

Την βουλγαρική Dobrydza07 που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της φιλοξένησε ο Δικέφαλος στο PAOK Sports Arena με τις δύο ομάδες να δίνουν δύο «δυνατά» φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών.

Στο φιλικό της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-5 σετ (22-25, 27-29, 23-25, ενώ αποφασίστηκε να παιχτούν και δύο έξτρα σετ 21-25, 13-15) με τον Άλμπο να είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου με 22 πόντους και τον Σωτηρίου να ακολουθεί με 11.

Στο δεύτερο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων που ακολούθησε την Πέμπτη οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν της βουλγαρικής ομάδας με 3-1 σετ (16-25, 25-20, 29-27, 28-26), με τον Ιλίνιχ να σταματάει στους 22 πόντους και τον Μπούτο στους 19.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο φιλικών αναμετρήσεων το γεγονός πως ο Γιούρι Φιλίποφ μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Ντίμα Φιλίποφ που δεν είχε λάβει μέρος στο τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια πριν από λίγες ημέρες.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι μια σειρά δυνατών προπονήσεων, με μια ομάδα που βρίσκεται στο τέλος της προετοιμασίας της. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα, και μέσα από τουρνουά και δυνατές αναμετρήσεις/προπονήσεις βγάζεις αρκετά συμπεράσματα. Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι”.

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού της βουλγαρικής ομάδας, κ. Πλάμεν Χριστόφ, ο οποίος ανέφερε: “Θέλουμε ακόμα δουλειά. Ξεκινάμε σε λίγες μέρες και πρέπει να διορθώσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία”.

πηγή: paok24.com