Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/VOLLEYLEAGUE/games/komotini-aek
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Κρεούζης και Μουράνγκoυα στο Greekvolley για τη νίκη επί της ΑΕΚ (VIDEO)

Ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης και ο διαγώνιος Νέλσον Μουράνγκουα, μίλησαν στο φακό της Κανέλλας Δημάκου για λογαριασμό του Greekvolley για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

 Νέλσον Μουράνγκουα: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή τη νίκη που μας έδωσε τρείς πόντους. Είμαι  πολύ χαρούμενος που κάναμε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν να μας υποστηρίξουν απόψε. H πόλη είναι ωραία και μου αρέσει που έρχεται ο κόσμος να μας στηρίξει".

Ηλίας Κρεούζης: "Όλα πήγαν καλά, θεωρώ ότι καταφέραμε να κρατήσουμε την τακτική μας από την αρχή μέχρι το τέλος και το κλειδί είναι ότι μπορέσαμε κι ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες που μας έβαλε ο αντίπαλος κόουτς και πάγκος, γιατί η ΑΕΚ έχει εξαιρετικούς παίκτες και πάρα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες, τα καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις σε όλες τις δυσκολίες που μας έβαλε αυτή η ομάδα. Έχει τεράστιο ρόστερ, έπαιξε με δώδεκα παίκτες, τους άλλαξε όλους και ήταν το ίδιο ανταγωνιστική. Εμείς δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο η ΑΕΚ, αλλά ευτυχώς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τρίποντο που είναι πολύ σημαντικό".

GV-Πάτε από το καλό στο καλύτερο λοιπόν...
Ηλίας Κρεούζης: "Εντάξει, όλοι το ξέρουμε ότι το σημαντικό είναι η διάρκεια. Αν μπορέσουμε να έχουμε διάρκεια, αν μπορέσουμε να μην έχουμε τραυματισμούς, ελπίζω να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Πολυμέσα