Ο Άλβι Σούρδι μιλάει για το νέο Φοίνικα

Η σεζόν άρχισε για το Φοίνικα Σύρου με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι παίκτες έχουν έρθει σε άριστη κατάσταση και υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία.

Από το περσινό ρόστερ έχουν μείνει μόλις 3 αθλητές, ανάμεσά τους ο Άλβι Σούρδι που μίλησε στο Greekvolley για το νέο Φοίνικα.

Μίλησε μας για την φετινή ομάδα του Φοίνικα, καθώς είσαι από τους λίγους που συνεχίζουν στην ομάδα.

« Είναι μια καινούργια ομάδα όπως και πέρυσι αλλά φέτος πιστεύω ότι είναι ακόμη πιο έμπειροι παίχτες από ό,τι πέρυσι. Είμαι από τους λίγους που μείναμε από την περσινή ομάδα μαζί με τον Χήρα και τον Ζήση και αυτό με κάνει να θέλω να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να γίνομαι ακόμα καλύτερός παίχτης έχοντας στην ομάδα παίχτες σαν τον Γιορντάνοφ».

 Πως είναι η προπόνηση ως τώρα σε τι έχετε δώσει έμφαση;

«Μέχρι τώρα έχουμε δώσει έμφαση πιο πολύ στην φυσική κατάστασή και σιγά σιγά μπαίνουμε και γήπεδο επαφή με μπάλα. Η προπόνηση είναι αρκετά απαιτητική και πολύ κουραστική αλλα αν θες να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δώσεις το 100 % για να γίνεις καλύτερος απο την αρχή του πρωταθλήματος».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας αυτή τη σεζόν;

«Οι στόχοι της ομάδας φέτος να κερδίσουμε αν μπορούμε ένα εγχώριο τίτλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει τους στόχους της και να γίνω ακόμα καλύτερος και να μαθαίνω πράγματα απο τις προπονήσεις».

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ