Πρωταθλήτριες Αιγαίου οι γυναίκες του Ερμή Παμφίλων

Αήττητες και χωρίς απώλεια σετ στέφθηκαν για δεύτερη χρονιά πρωταθλήτριες Αιγαίου οι γυναίκες του Ερμή Παμφίλων στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων στη Χίο.
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα των αγώνων τα κορίτσια του Ερμή χρειαζόταν μόνο ένα σετ παρόλα αυτά επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι αφήνοντας το Νηρέα Καρδαμύλων στην τρίτη θέση και τον Τελχινίς Ρόδου στη δεύτερη.
Η ομάδα μας που κατέβηκε με τη μικρότερη σε αριθμό αποστολή (9 παίκτριες) και χωρις την εμπειρία των βασικών παικτριών που έλειπαν, έδειξε πως έχει ψυχή, πείσμα αλλά και συνέχεια...
Συγχαρητήρια σε όλα μας τα κορίτσια. Τις...Αγγελικές, τη Βίκυ, την Έλενα, την Ερη αλλά τα εύσημα ανήκουν στις Παγκορασίδες μας! Την Ειρήνη, τη Μαρία, την Κατερίνα και τη Θεανώ που στάθηκαν κάτι παραπάνω από αντάξιες των περιστάσεων "γεμίζοντας" τα κενά στα πιο δύσκολα παιχνίδια σα να μην υπήρχαν ποτέ, αποδεικνύοτας πως το μέλλον τους ανήκει.
ΜVP της διοργάνωσης, αναδείχτηκε να αρχηγός της ομάδας μας Έρη Βογιατζή.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες για τους όμορφους αγώνες που προσέφεραν.
Ευχαριστούμε την Τ.Ε. Χίου τον κύριο Τάσο Ποδιά, και το Νηρέα Καρδαμύλων για την άψογη φιλοξενία και τη διοργάνωση μιας και παρόλο που το τουρνουά τους ανατέθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, κατάφεραν να οργανώσουν τα πάντα!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ