Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας

Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν το ρόστερ της γυναικείας ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2021-2022.

 Ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας ομάδας αθλητριών με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και εμπειρίες αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες που με την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου, θα οδηγήσουν την ομάδα σε μια ακόμη χρονιά ανόδου και επιτυχιών.

Στη βάση αυτή, ικανότατες αθλήτριες παρέμειναν στην ομάδα η οποία ενισχύθηκε με έξι (6) νέες αθλήτριες που προέρχονται από υψηλότερες αγωνιστικές (εθνικές) κατηγορίες ενώ πέντε (5) ακόμη ταλαντούχες, ικανότατες και πολύ υποσχόμενες αθλήτριες, ενσωματώθηκαν στη γυναικεία ομάδα volley δημιουργώντας μια πολύ ισχυρή ομάδα υψηλών προδιαγραφών την οποία θα απολαύσουν οι φίλοι του Ιωνικού Νίκαιας αλλά και του αθλήματος σε μια χρονιά γεμάτη από ποιοτικό volley και πολλές επιτυχίες.
Ακραίες / Διαγώνιες
ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ Τατιάνα
ΔΑΣΚΑΛΟΥ Ελευθερία
ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ Όλγα
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Θεοδώρα (Πανιώνιος)
ΜΑΝΤΑΚΗ Αναστασία (Αστέρας Νίκαιας)
ΚΑΓΙΑΛΗ Έλενα (Αστέρας Νίκαιας)
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΥ Αργυρώ (Γλυφάδα)
Κεντρικές
ΚΑΦΙΡΗ Μαργαρίτα (Απολλώνιος)
ΚΡΑΝΗ Λίτσα (Αιγάλεω)
ΣΕΡΕΤΗ Ναντίνα (Αγία Παρασκευή)
ΒΟΥΛΓΑΡΗ Δήμητρα
ΚΑΜΠΟΥΡΗ Έλενα
Λίμπερο
ΒΕΛΙΑΝΙΤΗ Ζένια (Μίλων)
ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Σοφία (Αστέρας Νίκαιας)
ΠΑΠΑΖΙΑΝ Ιωάννα (Αστέρας Νίκαιας)
Πασαδόροι
ΚΟΝΤΟΥΔΗ Ελένη
ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΥ Ειρηλένα (Αστέρας Νίκαιας)
Τεχνικό επιτελείο
ΜΑΡΟΥΛΗΣ Παναγιώτης (Προπονητής)
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης (Τεχνικός Σύμβουλος)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας (Βοηθός προπονητή)
ΒΛΑΧΟΣ Δημήτρης (Στατιστικολόγος)
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των σωματείων Αιγάλεω, Απολλώνιου, Αγίας Παρασκευής, Μίλωνα, Γλυφάδας, Πανιώνιου και Πορφύρα για τη συνεργασία τους στις μετακινήσεις των αθλητριών και ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στους φίλους επαγγελματίες προπονητές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι οποίοι με την εμπειρία και τη γνώμη τους συνεισέφεραν στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Απευθύνουμε εκ νέου ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλες τις αθλήτριες volley του Ιωνικού Νίκαιας ευχόμενοι για τη νέα αθλητική περίοδο υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες σε όλους τους απαιτητικούς αγωνιστικούς και ποιοτικούς στόχους που θέσαμε “σηκώνοντας διαρκώς τον πήχη” σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα.
Σε μια μεταβατική αθλητική περίοδο όπως η φετινή, ακολουθούμε με συνέπεια το στρατηγικό πρόγραμμα της επόμενης 3ετίας συνεχίζοντας να επενδύουμε για την υλοποίησή του με στόχο να βρεθεί ο Ιωνικός Νίκαιας στις κορυφαίες Εθνικές κατηγορίες.
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξή τους όπως και όλους τους φορείς (Δήμος Νίκαιας-Ρέντη κλπ.) που συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης του Ιωνκού Νίκαιας ως έναν από τους κορυφαίους πυλώνες ανάπτυξης του αθλήματος.
Αυτό που μπορούμε από σήμερα να υποσχεθούμε (με την ελπίδα οι συνθήκες να το επιτρέψουν) είναι τα γήπεδα να κατακλύζονται όλη τη χρονιά από φίλους του Ιωνικού οι οποίοι θα ζήσουν μαζί με τις αθλήτριες της ομάδας μια ξεχωριστή χρονιά ανάπτυξης, προόδου και επιτυχιών.
Βασίλης Τζώρτζης Παναγιώτης Μαρούλης