Ο Μυγδονιακός δείχνει «λευκή κάρτα»

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη που έχει στόχο την προώθηση της συμφιλίωσης και της ειρήνης στον κόσμο μέσα από τον Αθλητισμό, ο Μυγδονιακός δείχνει «λευκή κάρτα»!

Η Λευκή Κάρτα (#WhiteCard) είναι μια παγκόσμια ψηφιακή εκστρατεία που δημιουργήθηκε από την "Peace and Sport" το 2015 για τον εορτασμό της αυτής της Διεθνούς Ημέρας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.
Είναι μια ενέργεια υπόδειξης κάρτας, ακριβώς όπως ενός διαιτητή, που προορίζεται να συμβολίσει τη θετική δύναμη της αθλητικής οικογένειας. Σε αντίθεση με την κόκκινη κάρτα, η οποία σηματοδοτεί σοβαρή ποινή στον αθλητισμό, η Λευκή Κάρτα είναι μια χειρονομία ένταξης, ισότητας και ειρήνης.
Η "Peace and Sport" και ο Μυγδονιακός σας προσκαλούν να συσπειρωθείτε γύρω από το σύμβολο μιας #WhiteCard ως ένδειξη της δέσμευσής σας στις ειρηνευτικές προσπάθειες παγκοσμίως.
Η #WhiteCard σας επιτρέπει να δείξετε την υποστήριξή σας, όπως εμείς, για την ειρήνη μέσω του αθλητισμού στο δικό σας μέρος του κόσμου.
Σας προσκαλούμε να κάνετε μια #WhiteCard στο πλαίσιο της εκδήλωσης, του αγώνα ή της δραστηριότητάς σας.

The #WhiteCard campaign, initiated by @peaceandsport, shows that sport can help in achieving global cooperation, unity and well-being.
Raise it. Join us. Share it.
#April6 #OnlyTogether

Περισσότερες Πληροφορίες /More information:

https://www.april6.org/

https://www.peace-sport.org/

Δελτίο τύπου: Μυγδονιακός