Πρώιμο "διαζύγιο" Εθνικού - Μαρτσουκάκη

«Αναπόφευκτη Ανατροπή στον πάγκο του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού»
Η ΔΕ Βόλεϊ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει ότι προέκυψαν προσωπικοί λόγοι για την κα Έφη Μαρτσουκάκη που καθιστούν ανέφικτη την καθημερινή της μετάβαση στον Πειραιά (από τα Βόρεια Προάστια όπου διαμένει) για τις ανάγκες της γυναικείας μας ομάδας.
Για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού και τους ανθρώπους του, είναι κανόνας να σέβονται πάντα, αλλά κυρίως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας εν μέσω μιας πανδημίας της οποίας το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα, όλους τους αστάθμητους παράγοντες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να προκύψουν και ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι σε προσωπικό επίπεδο.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Τμήματος, κ. Σπύρος Κουτούβαλης, με την Έφη Μαρτσουκάκη, υπήρξε άριστο κλίμα και πλήρης διακριτικότητα, και αφού της ευχήθηκε τα καλύτερα, ξεκαθάρισε από την πλευρά του και από την πλευρά του Ομίλου ότι παρόλο που οι τρέχουσες συνθήκες δεν επέτρεψαν τη συνεργασία, η πόρτα του Εθνικού παραμένει ανοιχτή στο μέλλον για την έμπειρη προπονήτρια.
Επίσης, ο Επικεφαλής του γυναικείου βόλεϊ, επεσήμανε ότι «το τμήμα από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του είναι «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ» και αυτό το έχει αποδείξει με πράξεις σε όλη τη διάρκειά του και ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο αθλητισμός».
Στη συνέχεια τόνισε ότι «τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανοδική πορεία του τμήματος. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις προπονητών που υπάρχουν στα χέρια μας και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η απόφασή μας και η επιλογή μας στη θέση του προπονητή με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον Εθνικό μας, αλλά – το τονίζω επανειλημμένως – και με βάση τα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στον αθλητισμό και στο βόλεϊ στη μετά-κορονοϊό εποχή.
Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, γνωρίζοντας ότι η χρονιά που έρχεται θα απαιτήσει από όλους όσοι ασχολούνται με το βόλεϊ – αθλήτριες, προπονητές, διοικητικούς, διοικούντες - να αποδείξουν την αγάπη τους για το άθλημα, να επιδείξουν αφοσίωση και να καταθέσουν το 100% τους για να κερδηθεί το χαμένο έδαφος»