Διακοπή αγώνα λόγω περιορισμού της κυκλοφορίας
- Γράφτηκε από την Ομάδα σύνταξης
- Κατηγορία Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σύμφωνα με την Επείγουσα Ενημέρωση που έλαβαν τα σωματεία της Ένωσης (ΕΣΠΕΔΑ) χθες το μεσημέρι, ότι αγώνας ο οποίος θα συνεχίζεται μετά τις 23.30, θα διακόπτεται μετά τη λήξη του σετ και το υπόλοιπο του αγώνα θα συνεχίζεται σε άλλη ημερομηνία εφαρμόζοντας το άρθρο 14-5 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, ο χθεσινός αγώνας διεκόπη στις 23:50.
ΦΟΙΝΙΞ – ΙΩΝΙΚΌΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 1-2 (25-23, 12-25, 8-25)
(Διακοπή Αγώνα)
Για την ιστορική καταγραφή:
• Ένας αριθμός αθλητριών και παραγόντων αμάδων αποχώρησαν από το γήπεδο 00:10 για να προλάβουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας που άρχιζε στις 00:30 !
• Ομοίως δύο αθλήτριές του συλλόγου αναχώρησαν 23:55 με το αυτοκίνητο για την οικία τους στην περιοχή της Κηφισιάς και αυτές για να προλάβουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας που άρχιζε στις 00:30 !
Αξίζει να σημειωθεί η απουσία δύο βασικών αθλητριών (Δασκάλου και Βούλγαρη η οποία τραυματίστηκε στο πρώτο σετ)
Θα επανέλθουμε με τα περιστατικά του αγώνα, όταν αυτός ολοκληρωθεί μετά από ενημέρωση που αναμένουμε από την αρμόδια αρχή.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ετικέτες
Σχετικά Άρθρα
-
Ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων στη Β Εθνική
-
Τουρνουά ανόδου γυναικών (Νότιος όμιλος): Στην Α2 γυναικών Ιωνικός Νίκαιας και Αστέρας Αγίου Δημητρίου
-
Τουρνουά ανόδου γυναικών (Βόρειος όμιλος): ΠΑΣ Γιάννινα και Περσέας στην Α2
-
Τουρνουά ανόδου γυναικών (Νότιος όμιλος): Αήττητος ο Ιωνικός, ανέβηκε δεύτερος ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου
-
Τουρνουά ανόδου γυναικών (Βόρειος όμιλος): Ο Περσέας άγγιξε την άνοδο, πρώτη νίκη η Κομοτηνή