Τρεις πρεμιέρες - τρεις νίκες για τον Μυγδονιακό

Σε τρεις πρεμιέρες επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2020-2021, τα κορίτσια του Μυγδονιακού πέτυχαν ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ 3--0, όλες στην έδρα του συλλόγου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μυγδονίας.

⇒Την αρχή, μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας, έκανε η γυναικεία ομάδα κερδίζοντας στις 4/10/2020 για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ την ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, με τελικό σκορ 3--0(25-15)(25-12)(25-9). Πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα θα βρείτε στο αντίστοιχο άλμπουμ στο fb του συλλόγου στο https://www.facebook.com/pg/mygdoniakos/photos/?tab=album&album_id=1482081002001173
Για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου αναμένεται να ορισθεί η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, στην έδρα της ομάδας του Ζέφυρου 02 στο ΔΓ της Περαίας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Κοκκίνου Ευστρατία) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Γερομιχαλού Δέσποινα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Λάκη Μαρία (L), Τσιάνη Χρύσα (L), Μαράνα Γεωργία, Χατζησακούλα Κατερίνα, Μπιτάρη Πασχαλία, Διαμέλα Μάγδα.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: (Ποντίκα Λίτσα) Ελεμενόγλου Ελισσάβετ (C), Στυλιανίδου, Καζότζη, Μουσαφειριάδου, Μαρμαρινού, Χατζησταύρου, Μουσαηλίδου, Πιπεριά Αναστασία (L), Ιασωνίδου (L), Τσέα, Φιλοξενίδου, Παπαδοπούλου, Τσιούρη.

⇒Η ανανεωμένη ομάδα Κ18 (πρώην Κορασίδων) του Μυγδονιακού ξεκίνησε με νίκη στις 10/10/2020 τις φετινές υποχρεώσεις της, στην 1η αγωνιστική της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ και σκορ 3--0(25-17)(25-16)(25-19), απέναντι στον ΕΟ Σταυρούπολης. Πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα θα βρείτε στο αντίστοιχο άλμπουμ στο fb του συλλόγου στο https://www.facebook.com/pg/mygdoniakos/photos/?tab=album&album_id=1487595811449692
Για την 2η αγωνιστική θα πρέπει οι επίλεκτες Πορτοκαλί να αγωνιστούν στο "Γ.Τζιτζικώστας" στο Άδενδρο, με την τοπική ομάδα του Γαλαξία στις 17:30 του Σαββάτου 17/10/2020.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Κοκκίνου Ευστρατία) Μαράνα Γεωργία (C), Βεζύρη Ιωάννα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Μπιτάρη Πασχαλία, Διαμέλα Μάγδα, Χατζησακούλα Κατερίνα, Λάκη Μαρία (L), Τσιάνη Χρύσα (L), Βαρναλίδη Πηνελόπη, Ιορδανίδου Παναγιώτα, Γκουντή Νάγια, Παπαχατζή Αναστασία, Χατζησακούλα Φωτεινή.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Ακριτίδης Γιώργος) Καδίρη Αν. (C), Κυριακίδου Μ., Πεκρίδου Μ., Μουρατίδου Κ., Γιτοπούλου Ευσ., Γιαμάκη Αλ., Πολυχρονίου Ν.(L), Κουκουλή Μ.(L), Τάκη Ευαγ., Μητράκου Σ., Γεωργούλια Σ., Παπρίς Κλ., Χαλκίδου Αν., Τσαρούχα Αν.

⇒Τέλος, την Κυριακή 11/10/2020 η γυναικεία ομάδα των Πορτοκαλί στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, πήρε τους τρεις πρώτους πολύτιμους βαθμούς κερδίζοντας με σκορ 3--0(25-7)(25-10)(25-14) την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά. Πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα θα βρείτε στο αντίστοιχο άλμπουμ στο fb του συλλόγου στο https://www.facebook.com/pg/mygdoniakos/photos/?tab=album&album_id=1488082078067732
Για την 2η αγωνιστική ο Μυγδονιακός φιλοξενεί στην έδρα του στο κλειστό του Δρυμού την Κυριακή 18/10/2020 στις 20:00 τον Αριστοτέλη Επανομής, ευελπιστώντας σε συνέχεια του θετικού ξεκινήματος.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Κοκκίνου Ευστρατία) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Καραντάκη Δήμητρα, Γερομιχαλού Δέσποινα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Χατζίκου Βίκυ, Λάκη Μαρία (L), Τσιάνη Χρύσα (L), Μαράνα Γεωργία, Διαμέλα Μάγδα, Χατζησακούλα Κατερίνα, Μπιτάρη Πασχαλία.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: (Κνάπεκ Γιώργος) Σγουρομάλλη Ζωή-Μαρία (C), Γιαννάτη Άννα, Σέρτη Κατερίνα, Χριστοφορούδη Κατερίνα, Γραμμένου Σωτηρία, Δάνα Αμαλία, Νερσέσοβα Ειρήνη (L), Κασαπίδου Μαρία (L), Ιωαννίδου Μαρία, Τερζίδου Κωνσταντίνα, Σέρτη Κωνσταντίνα, Τίγκα Ελένη, Κασαπίδου Μαρία.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και απογορεύεται η είσοδος σε θεατές. Για αυτό ο Μυγδονιακός έχει φροντίσει να αναμεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο (real time broadcasting) οι εντός έδρας αγώνες σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο κυλικείο του γηπέδου που είναι πάντα έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του volley και των ομάδων.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και πολλές επιτυχίες στις ομάδες μας!

πηγή: mygdoniakos.gr