Ο ΠΑΚ Χαλανδρίου στην Α2 με τη Μαρτσουκάκη στο τιμόνι

Μια αγωνιστική περίοδος με πολλές ιδιαιτερότητες έφτασε στο τέλος της χωρίς να ολοκληρωθούν οι αγώνες, αφού τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού έκλεισαν τα γήπεδα.

Κάποιες ομάδες έμειναν με την πικρία ότι μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι παραπάνω αν τελείωνε κανονικά και κάποιες ομάδες είχαν ξεκαθαρίσει από νωρίς τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Μια από αυτές τις ομάδες ήταν και ο ΠΑΚ Χαλανδρίου, που σε 20 αγωνιστικές, κατάφερε να παραμείνει αήττητος με 60 βαθμούς, 60 σετ υπέρ και μόλις 3 κατά και 12 βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Κορωπίου, εξασφαλίζοντας από νωρίς την άνοδο στην Α2. Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχημένης πορείας, η προπονήτρια της ομάδας, Έφη Μαρτσουκάκη που μίλησε στο greekvolley.gr για την άνοδο.
GV: Ήταν μια πρωτοφανής αγωνιστική περίοδος που όμως για την ομάδα σας ήταν επιτυχημένη. Ποια είναι τα συναισθήματα που άφησε πίσω της και ποια τα σχέδιά σας για τη χρονιά που έρχεται;
E.M.: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί τελικά οι κόποι και οι προσπάθειές μας δεν πήγαν χαμένοι. Παράλληλα όμως, είναι αμήχανο να μην είσαι στο γήπεδο για να πανηγυρίσεις εκεί την επιτυχία σου. Ήταν μια χρονιά πλήρως επιτυχημένη, με κατάκτηση κυπέλλου και πρωταθλήματος χωρίς καμία ήττα. Για την επόμενη σεζόν, σαν νεοφώτιστοι κρατάμε χαμηλά τον πήχη . Πρώτα θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο.
GV: Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή για τη σεζόν που έφυγε;
E.M.: Η καλύτερη στιγμή είναι η κατάκτηση του κυπέλλου μια και έγινε εντός γηπέδου και τώρα του πρωταθλήματος. Χειρότερη στιγμή ήταν η διακοπή των αγώνων.
GV: Θέλετε να αφιερώσετε κάπου τον τίτλο;
E.M.: Στην ομάδα μου και σε όσους είναι κοντά μου και με στηρίζουν για να είμαι δυνατή και δημιουργική.