Λήξη συνεργασίας Εθνικού - Παπανικολάου

Χώρισαν "φιλικά" και με βελούδινο τρόπο, οι δρόμοι του Μιχάλη Παπανικολάου με τον Εθνικό Πειραιά !!!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά ο Μιχάλης Παπανικολάου !!

Πρίν από λίγο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Βόλεϊ του συλλόγου κύριο Σπύρο Κουτούβαλη, και συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών !!

Για τον Εθνικό Πειραιά, η συνεργασία με τον άνθρωπο Μιχάλη Παπανικολάου, που πάνω από όλα τον διακρίνει το ήθος και η ευγένεια που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, που τον σέβεται απόλυτα όλος ο κόσμος που ασχολείται με το Βόλεϊ στην Ελλάδα, και που βέβαια εκτιμά στο έπακρο τις προπονητικές του ικανότητες, ήταν μεγάλη τιμή να είναι αυτός ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Γυναικείου Βόλεϊ της ομάδας μας !!

Ο Μιχάλης είναι αυτός που ανέβασε πέρσι την ομάδα των κορασίδων μας, στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ παίρνοντας το πρωτάθλημα πανηγυρικά, είναι αυτός που έφερε πέρσι την ομάδα των Νεανίδων μας στην τιμητική πέμπτη θέση μια ανάσα από το final_4, είναι αυτος που έστειλε τη γυναικεία μας ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της με τρεις νίκες με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, στον ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, είναι αυτός που έχει τις ομάδες μας μέσα σε όλους τους στόχους και παραδίδει το Γυναικείο μας τμήμα στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά από τρείς αγώνες χωρίς να έχει χάσει σετ !!!

Μόνο σεβασμός και τιμή αξίζει για όσα πρόσφερε στον σύλλογο μας ο Μιχάλης Παπανικολάου !!!

Ένα είναι σίγουρο και δεδομένο και ο Μιχάλης έχει τέτοια πείρα που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας...
Όταν είσαι προπονητής έχεις πάντα ημερομηνία λήξεως !!

Μόνο που στον Εθνικό η πόρτα για τον Μιχάλη Παπανικολάου έκλεισε προσωρινά !!
Γιατί πολύ απλά θα παραμείνει για εκείνον πάντα ανοιχτή !!!!

" Ευχαριστώ την διοικούσα επιτροπή τον φίλο μου πάνω απ'όλα πρόεδρο αυτής Σπύρο Κουτούβαλη, τέτοιους ανθρώπους πρέπει να διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας στο χώρο του βόλεϊ και γενικότερα στον αθλητισμό, τους συνεργάτες μου, τις αθλήτριες μου και να τις ευχαριστήσω για τις στιγμές που ζήσαμε, και τέλος τον υπέροχο κόσμο του Εθνικού που στάθηκε δίπλα μας και που είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να ακολουθεί ένθερμα την ομάδα !! Καλή Επιτυχία σε όλο τον ιστορικό σύλλογο και τα τμήματα του και στο επανιδείν !!

Από την πλευρά του ο Σπύρος Κουτούβαλης τόνισε: Αποχαιρετούμε αύριο στις 17:00 από τον πάγκο της ομάδας μας, στο τελευταίο του παιχνίδι κορασίδων με το Αιγάλεω, έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο, μεγάλο προπονητή, μεγάλο δάσκαλο ευπρέπειας και σεβασμού και πολύ καλό μου φίλο τον Μιχάλη Παπανικολάου !!!

Του ευχόμαστε όλοι στον Εθνικό καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα αλλά και σε ότι επιλέξει να κάνει, και τον ευχαριστούμε για ότι μας δίδαξε με την παρουσία του στον σύλλογο !!

Να είσαι πάντα καλά κόουτς !!!

Τέλος τόνισε ότι ο Εθνικός Πειραιά βρίσκεται σε συζητήσεις, με προπονητή της Βορείου Ελλάδας, με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές στον χώρο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία !!!

Δελτίο τύπου: Εθνικός Πειραιά