Ο Ατρόμητος Τριαδίου κυπελλούχος γυναικών ΕΠΕΣΘ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ατρόμητος Τριαδίου κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον τελικό που διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας τον Μυγδονιακό με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-22).

Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που βρέθηκε σε τελικό, καθώς σε αυτόν του 2004 είχε ηττηθεί στο ΔΑΚ Χαλάστρας από τους Μακεδόνες Αξιού με 3-0 σετ.
Ατρόμητος Τριαδίου (Γαϊδατζής): Ηλιάδου, Τζεϊρανίδου Σ., Κόλλια, Αργυροπούλου, Τζεϊρανίδου Δ., Ιωσηφίδου, λ Λουλουδοπούλου, Πατίκα, λ Στεργιάκη.
Μυγδονιακός (Τρύψια): Μποσταντζόγλου, Αξάρη, Μυλωνά, Χατζίκου, Ρωφαλίκου, Θεοτή, λ Κανταρτζή, Καραντάκη, Μαρανα, Καραγιάννη, λ Χατζηαστερίου,
Διαιτητές: Τσιούλα, Δημητρίου, Σιδηρά.
Με την ευκαιρία διεξαγωγής των δυο τελικών Κυπέλλου ΕΠΕΣΘ Γυναικών και Ανδρών, η Ένωση προχώρησε σε δράση κοινωνικής ευαισθησίας, η οποία αφορούσε την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για την Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα».
Η συγκεκριμένη Μονάδα, στο πλαίσιο κατασκευής νέας παιδικής χαράς εντός του χώρου της, σε συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης και επεξεργασίας πλαστικών, ξεκίνησε δικό της πρόγραμμα ανακύκλωσης.