Ο Μυγδονιακός ενάντια στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών, η ομάδα volley του Μυγδονιακού καλείται να αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Μυγδονίας την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή 2015/Ατέρμων.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής 4/2/2018 στις 20:00 στο "Παναγιώτης Νέτσικας" θα καθορίσει ποια από τις δύο ομάδες θα αποκτήσει ουσιαστικό πλεονέκτημα στην κούρσα του ίσως ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.
Ο αήττητος εκτός έδρας Μυγδονιακός υπολογίζει στην "καυτή" έδρα του και στους φίλους του συλλόγου για να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Τα κορίτσια του Μυγδονιακού είναι προετοιμασμένα για τα δύσκολα, αλλά υπολογίζουν για ακόμη μία φορά στην υποστήριξη από τον κόσμο τους για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να σκαρφαλώσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Το αγωνιστικό επίπεδο των δύο ομάδων προμηνύει έναν αγώνα με έντονες συγκινήσεις και φάσεις σε καταιγιστικούς ρυθμούς. Να είστε εκεί για να ζήσετε στον παλμό του volley, γιατί τα καλύτερα... είναι στον Μυγδονιακό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ