Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ο Καμπανιακός

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, ο Καμπανιακός επικράτησε 3-0 της Ευκαρπίας στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Ο Καμπανιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με κορυφαίο τον Κώστα Τσαγγαλίδη απέναντι σε μια Ευκαρπία που δεν έδειξε σίγουρα αυτό που μπορεί.

Η ομάδα του Αγγουρά έδειξε ομαδικότητα και στα 2 πρώτα σετ έμεινε σταθερά μπροστά 4 -7 πόντους (στο πρώτο μετά το 10 και στο δεύτερο σχεδόν από την αρχή 7 πόντους μπροστά) . Στο τρίτο σετ η Ευκαρπία ξεκίνησε πολύ καλά ο Καμπανιακός έκανε λάθη κι έμεινε πίσω στο σκορ ως το 20-15 αλλά με ένα σερί 1-10 έκανε τεράστια ανατροπή και πήρε το σετ.  

Από την ομάδα της Ευκαρπίας διακρίθηκαν οι Μπανιώτης και Καλιανίδης (αγωνίστηκε κεντρικός στο 2ο σετ και στο 3ο ακραίος).

Ευκαρπία: Μπανιώτης, Καλιανίδης, Καπετανίδης, Σαλτίδης Ν., Σαλτίδης Φ, Μιχαηλίδης, Καρανικολάου (λ), Πόππης, Ματθαίου, Ψύλας, Παπαστεριανός, Νιζαμόπουλος, Κίρκης

Καμπανιακός : Αγγουράς, Κουτρούτσιος, Κόντσος, Χατζηγώγος, Τσαγγαλίδης, Κεσογλίδης , Αδαμάκης (λ)

Ο Άρης Κεσογλίδης του Καμπανιακού μας είπε για τον αγώνα και την ομάδα του:

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Επειδή στόχος μας είναι η άνοδος, παίζει ρόλο και για τα play-offs που λογικά θα είμαστε και οι 2 στην τετράδα. Εμείς βρισκόμαστε όλο και περισσότερο σαν ομάδα, γιατί είμαστε 5 καινούργιοι (Χατζηγώγος, Τσαγγαλίδης, Αδαμάκης και Ντίαζ από τον Περσέα κι εγώ από Αίαντα ) και ο Κουτρούτσιος που είχε 1 χρόνο απουσία. Κάνουμε καλή δουλειά στην προπόνηση με τον Κώστα τον Αγγουρά, και πιστεύω θα φανεί στην πορεία!»

Η 5η αγωνιστική:

Δόξα Αγίου Παύλου - Παναθλητικός Συκεών 3-0

ΓΑΣ Ευκαρπίας - Καμπανιακός 0-3

Ν. Βότσης - Απόλλων Καλαμαριάς 0-3

ΑΟ Πολυγύρου - ΑΕΝ Πανοράματος 0-3

Την επόμενη αγωνιστική:

Παναθλητικός Συκεών- Ν. Βότσης

Καμπανιακός - Δόξα Αγίου Παύλου

ΠΟ Μουδανιών - ΓΑΣ Ευκαρπίας

Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΟ Πολυγύρου

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.