637199790621102648

Ομάδα σύνταξης

ΕΣΠΕΔΑ: Συνεχίστηκαν οι συσκέψεις για το πρωτάθλημα με το Τοπικό 2 των γυναικών

Με την παρουσία και των 13 ομάδων της Τοπικής κατ. 2 Γυναικών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 07/04 η τέταρτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

Τηλεδιάσκεψη ΠΑΣΑΠ με αρχηγούς κι εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague Γυναικών

Τηλεδιάσκεψη είχε την Δευτέρα (06/04) κλιμάκιο ΠΑΣΑΠ με αρχηγούς κι εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague Γυναικών, με στόχο την ενημέρωση και των δύο πλευρών για τα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ εν μέσω πανδημίας.

  • Κατηγορία ΦΟΡΕΙΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Ομόφωνα και οι 12 ομάδες του τοπικού γυναικών για λήξη του πρωταθλήματος

Με την παρουσία και των 12 ομάδων της Τοπικής κατ. Γυναικών ''Εύα Πετροχείλου'', μέσω skype πραγματοποιήθηκε στις 06/04 η τρίτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

Η "Οδύσσεια" του Ανδρέα Φράγκου

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας Ανδρέας Φράγκος μίλησε στον Στέφανο Λεμονίδη για το ταμείο ανεργίας, το... χαμένο πρωτάθλημα στο Βέλγιο με την Κνακ Ροζελάρε και τον αυτοπεριορισμό σε καραντίνα στην Αθήνα λόγω κορονοϊού.

ΕΣΠΕΔΑ: Ομοφωνία για λήξη του γυναικείου πρωταθλήματος με πρωταθλητή τον Μίλωνα

Με την παρουσία και των 12 ομάδων της Β΄ Εθνικής γυναικών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 02/04 η δεύτερη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ