Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάδειξη του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Σπάτων (ΕΑΟΣ) σε πρωταθλητή του περιφερειακού πρωταθλήματος ανδρών

Μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδος (Ε.Ο.Π.Ε.) και της Ένωσης Συλλόγων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.), για διακοπή των πρωταθλημάτων, η ομάδα ανδρών του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Σπάτων (Ε.Α.Ο.Σ.) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών που διοργανώνει η Ε.Σ.Π.Α.Α.!

Η ομάδα ανδρών του ΕΑΟΣ με 14 νίκες και μόλις 4 ήττες δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η κατάταξη πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού και μόλις δύο αγωνιστικές πριν και την τυπική ολοκλήρωση του βρήκε πρώτη την ομάδα ανδρών του ΕΑΟΣ, θέση στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος, πέντε (5) βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ομάδα. Ο πρόεδρος του ΕΑΟΣ Κορδής Ιωάννης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα θέλανε να ευχαριστήσουν και δημόσια τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαλαγιάννη και όλους τους αθλητές της ομάδας για την τιμητική διάκριση που χάρισαν στο σύλλογο και την τιμή στην νέα περίοδο 2020-2021, να αγωνίζεται η ομάδα στην Β΄εθνική κατηγορία.

Η σύνθεση της ομάδας ανδρών του ΕΑΟΣ που κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών είναι η εξής: Αγγελίδης Γιώργος, Γκίκας Δημήτρης, Γκίκας Νίκος, Κακαλέτρης Παναγιώτης, Κάσσαρης Νίκος, Κωλέτης Γιώργος, Μπισμπίκας Αλέξανδρος, Ξηντάρας Ανδρέας, Παπακωστόπουλος Νίκος, Πούλιος Άκης, Σκοτίδας Ιωάννης, Τουφεκούλας Κωνσταντίνος, Χατζηαργυρίου Χάρης.

Ο Εκπολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος ΣΠΑΤΩΝ (Ε.Α.Ο.Σ.) ιδρύθηκε το 1991, με σκοπό να καλλιεργήσει και να προάγει το αθλητικό ταλέντο των παιδιών και των νέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σπάτων.

Βασική επιδίωξη του συλλόγου είναι η σωστή και υγιής διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, μακριά από τις κακές συνήθειες και τους «πειρασμούς» του σύγχρονου τρόπου ζωής. Εκπολιτιστικός Όμιλος Σπάτων (ΕΑΟΣ)-Volleyball Team-Διαδόχου Κωνσταντίνου, 19004, Σπάτα, www.eaos.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6972030212, 6972280555 June 7, 2020 2 Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με κατάλληλο σχεδιασμό και οργάνωση, προερχόμενη απ’ την πολύχρονη πείρα του συλλόγου και την συνεχή διαδικασία ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας των προπονητικών και πολιτιστικών μας προγραμμάτων. Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος και συμμετέχει επί 29 συνεχή έτη στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ. Έχει έδρα το δημοτικό γήπεδο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» και καλύπτει γεωγραφικά το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, αλλά και άλλες όμορες περιοχές. Σήμερα ο Σύλλογος έχει δυναμικό περί τους 150 αθλητές και αθλήτριες, ήτοι: έξι αγωνιστικά τμήματα: Ανδρών, Γυναικών, Κορασίδων-1, Κορασίδων-3, Παγκορασιδων-1 και Παγκορασίδων-3 και πέντε μη αγωνιστικά: Ακαδημία αγόρια, Ακαδημία κορίτσια-1, Ακαδημία κορίτσια-2, Ακαδημία κορίτσια-3 και Ενηλίκων-μη ενεργών αθλητών. Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.