Ήττα του ΔΑΣΩ σε γυναίκες και παγκορασίδες

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΔΑΣΩ έχασε, στον ημιτελικό, στο γήπεδο του Βότση, από την ομάδα του Πειραματικού με σκορ 3-2.

Η ομάδα του ΔΑΣΩ προσπάθησε πολύ, κατάφερε να γυρίσει το 2-0 και να κάνει το 2-2. Στο τάι - μπρέικ όμως δεν άντεξε και έχασε με 15-9.
Θα αγωνιστεί έτσι στον μικρό τελικό με τον νικητή του άλλου ημιτελικού (Απόλλων Καλαμ. - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος).

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Γιαννακίδης-Κουτσιανικούλη) : Σαλταφερίδου, Ζίκου, Νέτζα, Τσουμάνη, Στούμπου, Γουναροπούλου, Σιούλα, Καφαλτζή, Καψαχείλη, Κεπεσίδου(λ), Καμπούρη(λ), Προδρομίδου, Παπαγρηγορίου, Θωμοπούλου.

ΔΑΣΩ (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Γκούντα, Πυργιώτη, Χ΄ιωακείμ, Σκουλούδη, Καριοφυλλίδου, Γεωργιάδου (λ), Σιάκη(λ), Μαλίκα, Παπαδοπούλου, Δόση, Μπόσμαλη, Καλομοίρη.
Τα σετ : 25-17, 25-16, 23-25, 15-25, 15-09
Διαιτητές : Μπουγιούκας Κ. – Μπέλλος Ι.
Σημειωτής : Τσαντόγλου Π.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στο πρωτάθλημα παγκορασίδων στην φάση των PLAY-OFF η ομάδα μας έχασε από την αντίστοιχη ομάδα παγκορασίδων του ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ . Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αλλά οι παγκορασίδες μας έχασαν με σκορ με 3-1.
Την επόμενη αγωνιστική για τα PLAY-OFF θα αντιμετωπίσουν πάλι τον ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ . Το Σαββατο στις 23-3-19 στο γήπεδο του ΒΟΤΣΗ στις 17:30.

ΔΑΣΩ (Καρακώστα) : Μάρτζιου, Παλάντζα, Μουχτάρη, Μπόζογλου, Γούλα, Κορκοτίδου, Καρανικόλα (λ), Ρακιτζή, Ελευθεριάδου, Μπεκιάρη, Σιάκη.
ΑΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (Καρασαρλίδης) : Ντονοπούλου, Ματανάκη, Φουτζιτζη, Ντέμκα, Γαβανά, Τσουρέλα, Καμπαράκη(λ), Γιανουλίδου, Κώστα, Ευθυμίου, Βάτση.

Τα σετ : 21-25, 12-25, 25-18, 23-25.

Διαιτητής : Μπέλλος Γιάννης
Σημειωτής : Ιωαννίδου Χρηστίνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣΩ