Δύο νίκες και μια ήττα για το ΔΑΣΩ το Σαββατοκύριακο

Το ΔΑΣΩ κέρδισε στο Κονταξοπούλειο, την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Παύλου με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Κεραυνού ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα (πρώτου γύρου). Κατάφερε και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του ΔΑΣΩ. Η ομάδα του ΔΑΣΩ έδειξε ωριμότητα και μέταλλο ώστε να κατορθώσει να υποτάξει την ομάδα του Κεραυνού.

Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ όταν η ομάδα του Κεραυνού προηγήθηκε με 16-21 αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΔΑΣΩ. Στα μέσα του δεύτερου σετ, η αρχηγός του ΔΑΣΩ Ειρήνη Μαλακίδου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό και αποσύρθηκε για προληπτικούς λόγους.

Να αναφέρουμε επίσης ότι από την ομάδα του ΔΑΣΩ δεν αγωνίστηκε η Μπαχαράκη.

ΔΑΣΩ (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Γκούντα, Καριοφυλλίδου, Πυργιώτη, Σκουλούδη, Γεωργιάδου(λ), Παπαδοπούλου, Δόση, Μαλίκα, Χ΄ιωακείμ, Καλομοίρη, Χ΄αντωνίου, Σιάκη(λ).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (Καββαδάς) : Παρδάλα, Αστέρα, Οικονόμου, Πολυχρονιάδου, Θυφρονίτου, Καζοτζή, Καζάκα, Ευταξία, Κρομμύδα, Ντεμάϊ, Ξυδά, Σταμπουλή(λ),Τριανταφύλλου(λ), Αγραλαβίνη.

Τα σετ : 25-18, 25-21, 25-19

Διαιτητής : Λούμσι Μάριος

Σημειωτής : Ιωαννίδου Χριστίνα

Την Κυριακή 10.02.19 στις 20:00 στο Βότση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΣΑ Πειραματικού ΣΠΘ.

Νίκη και για τις Παγκορασίδες

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα παγκορασίδων και η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα παγκορασίδων της ΧΑΝΘ. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αλλά οι παγκορασίδες μας κατάφεραν να επιβληθούν με 3-0

ΔΑΣΩ (Καρακώστα) : Τούνη, Παλάντζα, Μουχτάρη, Μπόζογλου(λ), Κορκοτίδου, Καρανικόλα(λ), Ρακιτζή, Γούλα, Ελευθεριάδου, Μπεκιάρη, Μάρτζιου, Σιάκη.

ΧΑΝΘ (Καραδημητρίου) : Διαμαντή, Αντωνιάδη, Τουλγαρίδου, Αγραφιώτη, Παπαγεωργίου, Κόντη, Σταυρίδου, Σιούλη, Μοθώνιου.

Τα σετ : 25-23, 25-21, 25-19

Διαιτητής : Κουτσοκώστας Κων/νος

Σημειωτής : Καφετζοπούλου Ιωάννα

Οι παγορασίδες Β΄ έχασαν από την ομάδα του ΑΣΩ 3-0