Νέα Εποχή για το Γυναικείο Βόλεϊ και τα Αγωνιστικά Τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε εγρήγορση ενόψει της νέας χρονιάς βρίσκεται η Διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας (ερασιτέχνη) περιμένοντας την έναρξη της περιόδου 2017-2018 με τη συμμετοχή εννέα (9) τμημάτων του συλλόγου στα πανελλήνια πρωταθλήματα βόλεϊ που διοργανώνει η Τοπική Ένωση Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ).

Η ομάδα της Χαλκίδας θα συμμετέχει την περίοδο 2017-2018 στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΠΑΑΑ με ομάδες: Γυναικών, Κορασίδων (με δύο ομάδες), Παγκορασίδων (με τρεις ομάδες), Νεανίδων, Παίδων, Εφήβων.

Μιλώντας προς  την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου iraklisxalkidas.gr  ο Πρόεδρος του (ερασιτέχνη) Ηρακλή Χαλκίδας Γιάννης Καρκαλής επισήμανε ότι ως βασικό στόχο η ομάδα βάζει την επανεκκίνηση όλων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου με σκοπό την διάκριση, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Χαλκίδα φέρνοντας στο προσκήνιο τις φιλοδοξίες που αναπτύσσονται μέσα από νέες πρωτοβουλίες και οργάνωση του συλλόγου.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ως σύλλογος πρωτοπόρος στις Εθνικές Κατηγορίες μετά την μεγάλη επιτυχία των ανδρών θέλει να δώσει από την φετινή περίοδο την ευκαιρία στην ομάδα των Γυναικών να δημιουργήσει  ένα νέο όραμα για τον αθλητισμό της Χαλκίδας.

Βασικός στόχος της Διοίκησης του Συλλόγου σύμφωνα με την δυναμική εικόνα που εμφανίζει φέτος το ρόστερ της γυναικείας ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος της ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία .

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου του Ηρακλή Χαλκίδας βάζει στόχο την φετινή περίοδο οι αγωνιστικές ομάδες των κορασίδων και των παγκορασίδων να πετύχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και διάκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

Μαζί στην προσπάθεια αυτή ο Γιάννης Καρκαλής έχει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους γονείς και ασφαλώς πάνω από όλους τις αθλήτριες του συλλόγου που ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα, δυναμική και ελπιδοφόρα αυτή χρονιά.

Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καραντάκης και το Μέλος Σταύρος Σφυρίδης θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας των τμημάτων των Γυναικών και Κορασίδων (έφοροι), ενώ στα τμήματα Παγκορασίδων και Ακαδημιών χρέη εφόρων θα έχουν ο πολύπειρος Γιάννης Βασιλείου και ο νεότερος αλλά πολύ οργανωτικός Γιώργος Χριστόπουλος. Ο Δημήτρης Κακάτσος θα αναλάβει τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν στον Ηρακλή Χαλκίδας με τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους γονείς και την διοίκηση της ομάδας να περιμένουν την ανακοίνωση των προπονήσεων για την έναρξη της φετινής περιόδου.