Τηλεδιάσκεψη ΠΑΣΑΠ με αρχηγούς κι εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague Γυναικών

Τηλεδιάσκεψη είχε την Δευτέρα (06/04) κλιμάκιο ΠΑΣΑΠ με αρχηγούς κι εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague Γυναικών, με στόχο την ενημέρωση και των δύο πλευρών για τα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ εν μέσω πανδημίας.

Δόθηκε παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν συγκεκριμένα το γυναικείο βόλεϊ και χρήζουν δράσεων προκειμένου να αλλάξουν και να πάει το άθλημα ένα βήμα παρακάτω. Τόσο οι κύριες της σύσκεψης όσο και οι άνθρωποι του Συνδέσμου έδειξαν μεγάλη θέληση και διάθεση να μπει ένα τέλος στα προβλήματα με άμεσες ενέργειες κι επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς.

Ο ΠΑΣΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα, τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Αχιλλεόπουλο, και τον ταμία Ηλία Λάππα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αθλήτριες: Ελπινίκη Ζωϊδου (Αίας Ευόσμου), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Αρης), Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Πέννυ Ρογκα (Παναθηναϊκός), Στεφανία Μπέμπη (Ηλυσιακός), Βιργινία Δικαιούλια (Μαρκόπουλο), Εύα Χαντάβα (ΠΑΟΚ), Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Θέτις Βούλας), Ευαγγελία Μερτέκη (Σαντορίνη), Αναστασία Φωκιανού (Ηλιούπολη), Γεωργία Αργυρίου (Πανναξιακός)