Συνάντηση του ΠΑΣΑΠ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10) η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΑΠ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο γραφείο του.

Από την πλευρά του Συνδέσμου παρουσιάστηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ, με τον κ. Αυγενάκη να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο πλευρές είχαν σύμπνοια απόψεων και η συνάντηση απέδειξε ότι ο Υφυπουργός θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές για την ανάπτυξη του βόλεϊ στη χώρα μας.
Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όλοι μαζί μπορούμε να αναβαθμίσουμε το άθλημα και να το πάμε μπροστά, με τον ΠΑΣΑΠ να ταυτίζεται απόλυτα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν άμεσα προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο του ελληνικού βόλεϊ.
Τον ΠΑΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Πελεκούδας, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Αχιλλεόπουλος, ο ταμίας Ηλίας Λάππας, τους οποίους συνόδευσε ο νομικός σύμβουλος Δημήτρης Πρεβενιος.

 

Δελτίο τύπου ΠΑΣΑΠ