H ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΦΕΕΟΠ

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό του Συλλόγου και με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4/3/2018 και ώρα 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης), οδός Σπ. Λούη, Ανοικτό Κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι Αττικής.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα και ώρα έναρξης 11:30.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, η επαναληπτική Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρόντων ταμειακώς εντάξει μελών.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
2. Ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή για τη διοικητική διαχείριση από 1/1/2017 μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ.
3. Ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή για την οικονομική διαχείριση για το διάστημα από 1/1/2017 μέχρι και 31/12/2017
4. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα από 1/1/2017 μέχρι και 31/12/2017
5. Συζήτηση - Τοποθετήσεις μελών για τη διοικητική και οικονομική διαχείριση
6. Ψηφοφορία για έγκριση της διοικητικής διαχείρισης της Συντονιστικής Επιτροπής
7. Ψηφοφορία για έγκριση της οικονομικής διαχείρισης της Συντονιστικής Επιτροπής
8. Ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Πετοσφαίριση, Αθήνα, 1-3/6/2018
9. Τοποθετήσεις μελών για τη μελλοντική πορεία δράσης του Συλλόγου
10. Διάφορα θέματα
11. Ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών
12. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη 9 (εννέα) τακτικών και 2 (δύο) αναπληρωματικών μελών της Συντονιστικής Επιτροπής και 3 (τριών) τακτικών και 1 (ενός) αναπληρωματικού μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους μία εβδομάδα πριν τη Γενική Συνέλευση και γίνεται αποδεκτή, εφόσον είναι ταμειακώς εντάξει.
Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές και με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Κυριακή 25/2/2018.

Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό, υπάρχει η δυνατότητα όσα μέλη την ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ. βρίσκονται εκτός Αθηνών, να ψηφίσουν με ηλεκτρονική ψήφο, μέσω e-mail. Η αναλυτική διαδικασία θα γνωστοποιηθεί σε όσα μέλη δηλώσουν ότι επιθυμούν να ψηφίσουν με αυτόν τον τρόπο, γι’ αυτό και παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν από την ώρα έναρξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εκδηλώνοντας την επιθυμία τους να ψηφίσουν μέσω e-mail.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή

Ο Γενικός Συντονιστής                Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Στουραΐτης                      Γιώργος Γεωργουλέας