Χαριτωνίδης - Δρακουλίδου: "Ήταν δύσκολη χρονιά - φέραμε την ομάδα εκεί που της αξίζει"

Για τις δυσκολίες που ξεπέρασαν για να φτάσουν την ιστορική άνοδο αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων Γιάννης Χαριτωνίδης και η πασαδόρος της ομάδας Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

Γιάννης Χαριτωνίδης (προπονητής Πεύκων): «Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν πέντε ομάδες που ειχαν τις ίδιες πιθανότητες να ανέβουν. Στο τέλος τα καταφέραμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε ολους τους συνεργάτες μου, στη διοίκηση, μπράβο στα κορίτσια μου για την επιτυχία τους, αλλα μπράβο και στις αντίπαλες παίκτριες».

Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (πασδόρος Πεύκων): «Δεν έχω λόγια πραγματικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την επιτυχία. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πέρυσι με πολλές δυσκολίες, αντιξοότητες και τους τραυματισμούς δύο βασικών παικτριών αλλα καταφέραμε στο τέλος να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Κλειδιά της φετινής σεζόν ήταν το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια, η σκληρή προπόνηση που καναμε και ότι δεν τα παρατήσαμε ποτέ παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχαμε».