Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mεγάλη νίκη της Κορίνθου επί του Πανιωνίου

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας στο πλευρό του ένα γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, ο ΑΣΠ Κόρινθος κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική με 3-0 σετ επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών.

Αφοσιωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος στο πλάνο, τα κορίτσια του Μανώλη Πρασανάκη ξεπέρασαν οποιαδήποτε δυσκολία βρέθηκε στο δρόμο τους και ολοκλήρωσαν μια μαγικής εμφάνιση.

Μετά το τέλος του αγώνα αθλήτριες, προπονητικό team, παιδιά των ακαδημιών και απλοί φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι στο παρκέ.

Μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων είναι αρκετά απαιτητικό. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 26/11 στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Αίαντα και θα συνεχιστεί στις 10/12 κόντρα στη ΧΑΝΘ (αφού θα έχει προηγηθεί το προγραμματισμένο ρεπό), ενώ εν συνεχεία η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον ΑΣ Ελπίς. Το τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες στις 21/12.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας που στηρίζει την προσπάθεια μας στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, αλλά και τους θεσμικούς και αιρετούς που παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου. Τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τον βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλλια, τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό, την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, τον πρόεδρο Ενεργειακής Κοινότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργο Οικονόμου, τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκίλα, τους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Ταγαρά και Μιχάλη Δόντη.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εστιατόριο Μαϊστράλι και προσωπικά τον κ. Κώστα Βακουφτσή, για το τραπέζι που παρέθεσε στην ομάδα μας μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Γ.Σ. Πανιώνιος 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)

Διαιτητές: Πρέντζας, Τόλιος, Παρατηρητής: Δημάκης

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Μπίτερ, Παπά, Ανγκούλο, Κυπαρίσση / Αγγιστριώτη (λ), Μαργαρίτη (λ).

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέξανδρος Τσικόγια): Φωτεινού, Σαΐνι, Άλβαρεζ, Καρέλια, Βασιλαντωνάκη, Τσίμα / Λεωνίδου (λ), Τζαγκαράκη (λ), Λιόλιου, Τσιγαρίδα, Παπαδοπούλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.