Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O ZAON ευχαριστεί

Η αγωνιστική χρονιά 2021-2022 τελείωσε για τον ΖΑΟΝ με την απόλυτη επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στην PRE LEAGUE γυναικών και την άνοδό της στην Volley League Γυναικών για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

19 χρόνια πέρασαν από τότε που η ομάδα μας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πρώτη κατηγορία Γυναικών. Ομάδα με πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλο Ελλάδος. Αυτή η επιτυχία μας κατακτήθηκε με μεγάλο και συνεχή αγώνα κάτω από μεγάλες αντιξοότητες λόγω πανδημίας και ατυχιών. Θεμελιώθηκε πάνω στην άριστη σχέση Διοίκησης Προπονητικού και Ιατρικού επιτελείου και κυρίως Αθλητριών.

Τώρα ενώ σχεδιάζουμε τη νέα χρονιά οφείλουμε να μην ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε , να απονείμουμε τα εύσημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριές μας που άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο έδωσαν όσες δυνάμεις είχαν για αυτή την επιτυχία.

Ειρήνη Αναγνώστου, Άννα Μαρία Καλλή, Αναστασία Μικρουδάκη, Ειρήνη Σουβατζόγλου , Μάρβη Γιοβάνη, Ευδοξία Αργυροπουλου, Εβίτα Πικουλή, Μαρίνα Αργυροπουλου, Κατερίνα Ρεντούμη, Ουρανία Τασιώκα, Ingrid Hanson, Θεοδώρα Φουμάκη, Ιουλία Χανδρή, Παναγιώτα Βελλίνη , Λουκιάνα Παπαδάκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ελένη Λουσίδη, Θεοδώρα Μποκή, Ουρανία Ματάλα , Βασιλική Ζαρκαδούλα αποτελείτε μέρος της σύγχρονης λαμπρής ιστορίας του ΖΑΟΝ εφάμιλλης σε δυσκολία και των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων μας.

Τα ονόματά σας έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα όχι μόνο στην ιστορία της ομάδας μας αλλά κυρίως στις καρδίες μας. Σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα προσφέρατε και για όσα καταφέρατε. Κάποιες από εσάς επέλεξαν και ακολουθούν πλέον διαφορετικό δρόμο. Ίσως βρεθούμε και αντίπαλοι κάποια στιγμή. Αυτό θα είναι μόνο για τον αγώνα. Η ιστορία δεν πρόκειται να αλλάξει. Είστε για πάντα πρωταθλήτριες με το ΖΑΟΝ σας.

Για AΔΣ του ΖΑΟΝ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.