Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τρίποντο της ΧΑΝΘ επί της Άρτεμις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική.

Με διαφορετική τακτική και συνεχώς βελτιωμένη η νεανική ΑΡΤΕΜΙΣ δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στο καλο σερβις της ΧΑΝΘ και ενώ είχε και παλι καλα στατιστικά στο μπλοκ, η πολύ καλή αμυνα των φιλοξενούμενων τους επέτρεπε να μένουν στο παιχνίδι και με μεγαλύτερη εμπειρία να παίρνουν το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα πολλά χαμένα σερβις ,τα αβίαστα επιθετικά λάθη στα κρίσιμα σημεία και η μη εφαρμογή της επιθετικής μας τακτικής δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Απολύτως δίκαιη η επικράτηση της ιστορικής ΧΑΝΘ, που ήθελε πολύ τη νίκη για να κρατηθεί κοντά στην πρώτη τριάδα του Ομίλου και το απέδειξε με την διάθεση της στην αμυνα. Εμείς κρατάμε τη συνεχή βελτίωση στους περισσότερους τομείς και το δέσιμο της ομάδας παιχνίδι με παιχνίδι.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ήρθαν να στηρίξουν και τις δυο ομάδες σε ένα φίλαθλο περιβάλλον, ακολουθώντας πιστα το επιβεβλημένο υγειονομικό πρωτοκολλο.

Πολύ καλή η διαιτησία των ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ & ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Στη Γραμματεια η κα.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ.ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα ΑΡΤΕΜΑΚΙΑ για τη συμβολή τους στην ομαλή ροη του αγώνα καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ, που εξασφάλισαν τη νόμιμη και ασφαλή είσοδο των θεατών με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ.

*Λογω τεχνικού προβλήματος η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε μετά το 1ο σετ και μπορείτε να δείτε το παιχνίδι και τις συνεντεύξεις μαγνητοσκοπημένα από το LIFE TV.

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ WOMEN PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-22 ΑΡΤΕΜΙΣ-ΧΑΝΘ:1-3 (18 - 25 , 25 - 18 , 10 - 25, 17 - 25)

  artemis small  vs xanth sma  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.