Έτοιμη δηλώνει η Κόρινθος για το πρωτάθλημα μετά τα φιλικά του Σαββατοκύριακου

Δύο φιλικές αναμετρήσεις πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αμφότερες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου και στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κόντρα σε Πετρούπολη και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τα πρώτα φιλικά, δείχνοντας ότι μέρα με την ημέρα η ομάδα “δένει” και θα καταφέρει να εμφανιστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της Pre League Γυναικών.

Το Σάββατο οι “ερυθρόλευκες” υποδέχθηκαν στην Κόρινθο την ομάδα της Πετρούπολης, της οποίας επικράτησαν με 3-1 σετ. Βελτιωμένη υποδοχή και η σταθερά ανοδική πορεία στην επίθεση, έφεραν μια σχετικά άνετη νίκη.

ΑΣΠ Κόρινθος-Πετρούπολη 3-1 (25-16, 29-31, 25-12, 25-20)

ΑΣΠ Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Κατσίκα, Σπυροπούλου, Πατουχέα, Ελευθερίου, Ασπεν, Χαραβελούλη, Σοκόλοβα, Κτιστάκη, Μαργαρίτη (λ), Καραβοκύρη (λ), Ντρίζα, Λεκοσιώτη

Στο ίδιο έργο θεατές και την Κυριακή, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλαμάτας, με αυτή να είναι η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων σε επίπεδο φιλικών προετοιμασίας.

Μπορεί οι φιλοξενούμενες να άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στα κορίτσια του Ανδρεόπουλου – σε σχέση με το φιλικό του Σαββάτου – όμως για μια ακόμα φορά εκεί που χρειάστηκε έδειξαν σοβαρότητα και πήραν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκης, κάτι που προφανώς αφήνει ευχαριστημένο τον προπονητή, αλλά δίνει στις αθλήτριες και επιπλέον ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προφυλάχτηκε η Κατσίκα λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

ΑΣΠ Κόρινθος-Απόλλων Καλαμάτας 3-1 (25-23, 21-25, 27-25, 25-20)

ΑΣΠ Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Σπυροπούλου, Πατουχέα, Ελευθερίου, Ασπεν, Χαραβελούλη, Σοκόλοβα, Κτιστάκη, Μαργαρίτη (λ), Καραβοκύρη (λ), Ντρίζα

Απόλλων Καλαμάτας (Μυτσκίδης): Καραμούντζου, Θεοδωρακέα, Βενέτη, Γκιαούρη, Κόλλια, Τόσι, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Γρίβα, Σακελλαρίου, Γιολλα, Καράμπελα, Μπέση

 

πηγή: korinthosvolley.gr