Καρασαρλίδης: "Ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά για την ομάδα μας"

Ο Βασίλης Καρασαρλίδης μίλησε στο Greekvolley μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό: 

 "Ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά για την ομάδα μας φέτος καθώς ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίστηκε στην pre league, γεγονός που από μόνο του αυτό το καθιστά δύσκολο εξ αρχής. Σίγουρα δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά ας κρατήσουμε τα θετικά. Το δέσιμό μας ως ομάδα, καθώς μέχρι το τέλος παραμείναμε σύσσωμοι και το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, όπως και τις εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια που απέκτησαν τα παιδιά, αφού η ομάδα αποτελούνταν από νεαρούς και άπειρους παίκτες για την κατηγορία ως επί το πλείστον πέρα από 2-3 αθλητές!

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των αθλητών για άλλη μια χρονιά τον πρόεδρο της ομάδας μας κ.Κώστα Καραδημήτρα καθώς πάλεψε πραγματικά για να μη μας λείψει τίποτα μέσα στη χρονιά και μας προσέφερε απλόχερα την στήριξή του σε όλους τους τομείς είτε αυτό ήταν οι οικονομικές μας απολαβές, οι μετακινήσεις μας αεροπορικώς, φυσιοθεραπείες κλπ.!

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, για εμάς όπως και για τους αντιπάλους μας ήταν ένας τελικός εφόσον καταφέραμε και κάναμε το 1-1 σε νίκες την περασμένη Τετάρτη. Αν και μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι τα πρώτα δυο σετ κρίθηκαν στον πόντο και στις λεπτομέρειες.Το πρώτο το χάσαμε και στο δεύτερο κάναμε το 1-1. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό σε υποδοχή και αποτελεσματικότητα στα 2 τελευταία σετ ενώ αντιθέτως η ομάδα του Πανερυθραϊκού ήταν πιο αποτελεσματική και κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη και την παραμονή της στην κατηγορία!

Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανερυθραϊκού για την παραμονή της καθώς επίσης και τα συγχαρητήριά μου στους διαιτητές σήμερα, Βουδούρη και Χρηστίδη, για την άψογη και αλάνθαστη διαιτησία τους,παρ΄ όλο που ήμασταν η "εκτός έδρας" ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, πράγμα που δεν είδαμε σε καμία περίπτωση από τους διαιτητές στη Θεσσαλονίκη (Δρανίτσα-Αβραμίδη) στα δυο ματς με τον Άρη μέσα στη Μίκρα!"