Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: Η Α.Ε.Κ. επέστρεψε εκεί που ανήκει

Την 2η του άνοδο στην Volley League με την φανέλα της Α.Ε.Κ. και 4η συνολικά στην καριέρα του πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος.


Ο Αχιλλεόπουλος που είναι αρχηγός και το λίμπερο της Ένωσης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την σκληρή δουλειά που χρειάζεται από τον σύλλογο στο μέλλον για να σταθεροποιηθεί στη Volley League.

«Υπήρχε πίεση γιατί θέλαμε να ανέβουμε απευθείας. Μπορεί να είχαμε την ευκαιρία μέσω των πλέι οφ αλλά στόχος ήταν να τελειώναμε σήμερα. Αυτό βγήκε στο παιχνίδι κάποια στιγμή αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η ΑΕΚ επιστρέφει εκεί που ανήκει, στη Volley League. Για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει να εξυγιανθεί και αυτός είναι ο στόχος για να διεκδικεί ξανά τίτλους, όπως στο παρελθόν. Σίγουρα θα χαρούμε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και το αύριο είναι μπροστά μας για να το δουν οι υπεύθυνοι και να το οργανώσουν όπως πραγματικά χρειάζεται η ομάδα αυτή. Θέλει σκληρή δουλειά από εδώ και πέρα. Οι ιθύνοντες ξέρουν τι χρειάζεται και είναι βέβαιο ότι θα το κάνουν».

 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ ήταν πρωταγωνιστής σε άλλες τρεις ανόδους στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν την σεζόν 2008-2009 όταν ο Πανελλήνιος πήρε το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, ακολούθησε η Παναχαϊκή τη σεζόν 2012-2013 και η πρώτη άνοδος που γιόρτασε με την Α.Ε.Κ. ήταν τη σεζόν 2017-2018.


Παρτενέρ του στην απαιτητική θέση του λίμπερο ήταν και ο έμπειρος Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή. Προσπαθήσαμε όλη τη σεζόν και οι κόποι μας απέφεραν καρπούς. Η ομάδα έπρεπε να ανέβει στην Α1. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο και στην διοίκηση. Δώσαμε μεγάλη μάχη από την αρχή έως το τέλος. Η Α.Ε.Κ. επέστρεψε στη Volley League και μακάρι να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο για να πρωταγωνιστήσει».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.