Εύκολο απόγευμα του Κέρκη στη Νέα Ερυθραία

Εύκολο απόγευμα είχε ο Κέρκης Σάμου στη Νέα Ερυθραία καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Πανερυθραϊκό μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Για ακόμα μία αγωνιστική ο Πανερυθραϊκός δεν έδειξε καλό πρόσωπο παίζοντας ωστόσο απέναντι στον Κέρκη που η βασική του εξάδα αποτελούταν από παίκτες της Α1 και δύο ξένους ενώ η ομάδα του Ηλιόπουλου πάλευε κυρίως με την κακή ψυχολογία της.

Στο πρώτο σετ ο Πανερυθραϊκός κρατούσε την ισορροπία στην αρχή, ο Κέρκης ξέφυγε κι ο Πανερυθραϊκός δείχνοντας αποτελεσματικότητα κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ. Ο Κέρκης άντεξε και πήρε το σετ 25-18.

Στη συνέχεια ο Πανερυθραϊκός με κακή ψυχολογία δε μπόρεσε να αντιδράσει κι έχασε τα σετ με ψηλά τα χέρια. O Hλιόπουλος έδωσε ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές της εφηβικής ομάδας ενώ ο Μπακοδήμος χρησιμοποίησε τον νεαρό Αναγνωστόπουλο στο τέλος του τρίτου σετ.

ΤΑ ΣΕΤ : 18-25 , 12-25 , 11-25

Πανερυθραϊκός (Ηλιόπουλος) : Γιαννόπουλος, Κακριδής, Τασάκος, Δορδοκίδης, Παύλου, Αλεξίου, Φωλιάς (λ) / Σουσούνης (λ), Ρεστέμης, Καλλιμάνης, Ταραμίγκος, Mάμαλης

Κέρκης Σάμου: (Μπακοδήμος): Καπετανίδης, Εφραιμίδης, Χαντ, Κόστα, Νικολάκης, Τουρνάκης, Καρασαββίδης (λ) / Αναγνωστόπουλος

Την τελευταία αγωνιστική ο Πανερυθραϊκός θα βρεθεί αντίπαλος με τον Άρη ενώ ο Κέρκης με τον Περσέα σε δύο αντίθετους ρόλους καθώς ο πρώτος στη συνέχεια θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία στα πλέι άουτ ενώ ο δεύτερος την άνοδο στην Volleyleague στα play off.