Κράβαρικ: "Δεν ήμασταν έτοιμοι για την παραμονή", νέος προπονητής ο Αγγελής

Απολύτως ειλικρινείς και ξεκάθαρες τοποθετήσεις από τους ιθύνοντες του βολεϊκού Ηρακλή, στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης της προσπάθειας της ομάδας στην Pre League.

Τοποθετήθηκαν ο Αντρέι Κράβαρικ, ο Έφορος του Τμήματος Μπάμπης Αραμπατζόγλου και ο νέος κόουτς της ομάδας, Άγγελος Αγγελής.

Οι ειδήσεις που προέκυψαν είναι οι εξής:

Στόχος το πρώτο βήμα και η παραμονή

Όπως σημειώθηκε, το Τμήμα ήταν ήδη προετοιμασμένο για τη συμμετοχή στην Α2, με τη wild card για την Pre League να έρχεται αργά, με συνέπεια ο στόχος της ομάδας να μην μπορεί να είναι άλλος από την πραγματοποίηση ενός πρώτου βήματος και της εξασφάλισης της παραμονής στη δύσκολη κατηγορία. Υπάρχει ισχυρό δυναμικό πρωταθλητισμού για το επίπεδο της Α2 και συνεπώς καλής πορείας για αυτό της Pre League.

Αναζητούνται πόροι χρηματοδότησης της ομάδας

Εξεφράσθησαν ευχαριστίες για την οικονομική συμπαράσταση του Μιχάλη Γεράνη, των αδελφών Τσουρέκα και του Κώστα Μαναβή προς το Τμήμα, ενώ διευκρινίστηκε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αναζήτηση χρηματοδότησης για την ομάδα. Μάλιστα, εξηγήθηκε ότι η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους Έλληνες, αλλά και ξένους θα συμβεί όταν και αν προκύψει η οικονομική δυνατότητα.

Επιστροφή Βαγγέλη Μπερμπέρογλου

Ανακοινώθηκε ότι ο επί πολλά χρόνια γενικός αρχηγός και παράγων του “κυανόλευκου” βόλεϊ, αλλά και υπεύθυνος Ακαδημίας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, μετά από μεγάλο διάστημα αποστασιοποίησης από την ομάδα, επανέρχεται και αναλαμβάνει δράση κοντά της.

ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

aggelis 280175586 1605779926460039 8834176069967429999 n

Ο Αντρέι Κράβαρικ ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα (ουσιαστικά ως τεχνικός διευθυντής), αλλά όχι ως κόουτς, λόγω του συμβολαίου συνεργασίας του με την Ομοσπονδία της Σλοβακίας, που τον υποχρεώνει σε συχνές και πολυήμερες παρουσίες στην πατρίδα του.

Ανακοίνωσε ότι κόουτς αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του, Άγγελος Αγγελής, με τον 46χρονο τεχνικό να σημειώνει για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή για τη μεγάλη τιμή, που μου έκαναν, αναθέτοντάς μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο”.

 

 

πηγή: bluearena.gr