Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η ΑΕΚ την προετοιμασία της

Ξεκίνησε και επίσημα η χρονιά για την ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ που γεμάτη φιλοδοξίες πάτησε το παρκέ του “Απ. Κόντος” της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, αφού πρώτα πέρασαν από διαγνωστικά τεστ COVID-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά. . Μία ΑΕΚ γεμάτη νέα παιδιά, από τα σπλάχνα του Συλλόγου και όχι μόνο, και έμπειρους παίκτες έτοιμη να τα δώσει όλα σε μία απαιτητική λίγα όπως αυτή της Pre League.

Το “παρών” έδωσε φυσικά ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο Λευτέρης Αρχόντης τόνισε την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο υλικό της ομάδας και οτιδήποτε χρειαστούν η Διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους.

Ο προπονητής της ομάδας με τη σειρά του αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν άπαντες.

Ακολούθησε η καθιερωμένη προπόνηση με ασκήσεις με και χωρίς μπάλα και γεμάτοι ενθουσιασμό οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν τη φετινή τους πορεία.

 

πηγή: aek.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.