Guilherme Ferreira da Silva : «Θα δώσω τα πάντα για τον Άθλο»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Ορεστιάδα και έτοιμος να οδηγήσει τον Άθλο στη Volleyleague δήλωσε ο Guilherme Ferreira da Silva, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα…
Στις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα του Άθλου ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στην Ελλάδα και την Ορεστιάδα. Μια πόλη που όπως υπογράμμισε θεωρεί πλέον σπίτι του αφού σε αυτή γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, παντρεύτηκε και νιώθει όμορφα.
Ο Guilherme Ferreira da Silva αναφερόμενος στην επιστροφή του και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του δήλωσε «Νιώθω υπέροχα. Είναι πολύ ευχάριστο όταν επιστρέφεις στο σπίτι και την οικογένεια σου. Η Ορεστιάδας είναι πλέον το σπίτι μου. Είναι μια πόλη με καλούς ανθρώπους και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ».
Όσο για την παρουσία του στον Άθλο Ορεστιάδας και τη νέα χρονιά ο Γκιγέρμε έδειξε πανέτοιμος να οδηγήσει τους «βυσσινί» στις επιτυχίες τονίζοντας «Αισθάνομαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Άθλο. Αισθάνομαι πολύ καλά. Επέστρεψα στην Ορεστιάδας και θέλω να βοηθήσω τον Άθλο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε δυνατοί στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου στο γήπεδο για την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Θα δώσω τα πάντα για τον Άθλο Ορεστιάδας».
Τέλος ο Βραζιλιάνος άσος απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας τους κάλεσε να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια υπογραμμίζοντας «Θέλω να καλέσω τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο, να δώσουν ώθηση στην ομάδα και να την στηρίξουν. Να δώσουν την θετική τους ενέργεια σε όλους μας και να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά».