Ομάδα σύνταξης

Η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στα σοβαρά αιτήματα που έθεσε το αθλητικό κίνημα και ειδικά η κοινότητα της Ελληνικής Πετοσφαίρισης μετά τα νέα οικονομικά, εργασιακά και λειτουργικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Ευχαριστήριο της Ε.Σ.Α.Π. στον Λευτέρη Αυγενάκη και στην κυβέρνηση για τα μέτρα στήριξης

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας από την πανδημία του CONVID-19 αισθάνονται πως δεν είναι μόνοι τους.

Αυτή είναι η κατάσταση του ανδρικού βόλεϊ σε 33 χώρες της Ευρώπης

Η πανδημία του CONVID-19 δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο σύνολο των ευρωπαϊκών πρωταθλήματων βόλεϊ ανδρών καθώς κανένα από αυτά δεν ολοκληρώθηκε με βάση το αρχικό πρόγραμμα.
  • Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Στα μέτρα ενίσχυσης οι έλληνες αθλητές

H E.Σ.Α.Π. μετά τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες που έκανε και με την καθοδήγηση του νομικού κ.Ηλιάδη και του λογιστή κ.Βαλασόπουλου ανακοινώνει πως εξασφάλισε την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών και εργαζομένων των Τ.Α.Α. στην πλατφόρμα των μέτρων ενίσχυσης των εργαζομένων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Ομοφωνία στην ΕΣΠΕΔΑ για λήξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Ανδρών

Με την παρουσία και των 10 ομάδων της Β΄ Εθνικής Ανδρών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 31/03 η πρώτη από τον κύκλο τηλεδιασκέψεων που ξεκινά η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

H ΕΣΠΕΔΑ θα ψάξει λύσεις μαζί με τα σωματεία για τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ξεκινά διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των σωματείων-μελών της με αντικείμενο την καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, ειδικότερα στο κομμάτι του αθλητισμού με το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και την αναστολή των αγώνων πρωταθλημάτων.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

Αναβολή του διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ίο

Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 και των εκτεταμένων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της νόσου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μετά από συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.) ανακοινώνει την αναβολή του διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ κατηγορίας ενός αστεριού στο νησί της Ίου που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 12-14 Ιουνίου 2020.