Ομάδα σύνταξης

Έμπρακτη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από τον Φίλιππο Βέροιας

Με στόχο την στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας, που επλήγησαν πρόσφατα από την καταστροφική επέλαση του «Ιανού» ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball σε συνεργασία με τα τοπικά καφέ «Τσαγκαράδικο» και «Way Cup», ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια των φορέων της πληγείσας περιοχής στηρίζει εμπράκτως, τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Χωρίς θεατές υποδέχεται ο Φίλιππος τον Ηρακλή

Το πρώτο του φετινό φιλικό στη Βέροια θα δώσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, ο οποίος θα υποδεχθεί στις 19.30 στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου) την ανδρική ομάδα του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.

  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Καρδιολογικός έλεγχος από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στις αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και συγκεκριμένα, τον Διευθυντή της Καρδιολογικής κ. Χρήστο Χασικίδη, όπως και την καρδιολόγο κ. Ελσα Τρύφου, για τον καρδιολογικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου, με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Αποχωρεί ο Παμβοχαϊκός από το πρωτάθλημα

Mε επιστολή προς την Ε.Σ.Α.Π. που φέρει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου και υπογράφει ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Κώστας Γκουμότσιος η διοίκηση του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός δηλώνει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Volley League.
  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE