Στο τιμόνι του Άρη ο Τσέντομιρ Ίλιτς

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Τσέντομιρ Ίλιτς ως χεντ-κόουτς της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τη σεζόν 2018-2019 ανέλαβε Β’ Προπονητής στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια ανέλαβε ως Α’ Προπονητής από το 2020 έως το 2022 την ομάδα του Αμυγδαλεώνα. Την περίοδο 2022-2023 ανέλαβε ως Β’ Προπονητής στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου. Είναι άμεσος συνεργάτης του Ολυμπιονίκη και καταξιωμένου βολεϊμπολίστα Βλάντιμιρ Βάνια Γρμπιτς.

Ως αθλητής έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του ΑΡΗ στο παρελθόν.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα, Τσέντομιρ Ίλιτς, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να αναλάβω τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό  σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ.

Εύχομαι μαζί με τη διοίκηση, όλο το σταφ, τους παίκτες και τον κόσμο μας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια επιτυχημένη χρόνια σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο.

Θεωρώ ότι οι στόχοι για μια ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι πάντοτε υψηλοί, και έτσι ο βασικός φετινός στόχος μας θα είναι να επιστρέψει ο ιστορικός σύλλογος στα σαλόνια της Α1,εκεί όπου ανήκει.

Γνωρίζω ως πρώην παίκτης την δυναμική των φιλάθλων της ομάδας και δεσμεύομαι ότι  θα τους δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο για να έρθουν στο γήπεδο. Ελπίζω να τους έχουμε δίπλα μας , ώστε να μας δώσουν την ώθηση να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εύχομαι το βόλεϊ που θα παίξουμε φέτος να τους αποζημιώσει και να φέρει ακόμη περισσότερους φιλάθλους κοντά στην ομάδα».