Μεταγραφές και ανανεώσεις για τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου

Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το λίμπερο Ροζαλίνα Παπαδοπούλου η οποία την προηγουμενη χρονιά αγωνιζόταν με την ομαδα του Ναυάρχου Βότση στην Pre League.?
Ροζαλίνα, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας
 
359830229 770929768157370 1515101391744028946 n
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ακραία / διαγώνια Πηνελόπη Νώτη που πέρσι αγωνιζόταν με την κυπελλούχο Ελλάδος ΑΕΚ στη volley league. ?
Πηνελόπη, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ακραία Σοφία Παπαδοπούλου η οποία την προηγουμενη χρονιά αγωνιζόταν με την ομαδα των Πρωταθλητών Πεύκων στην Pre League. ?
Σοφία, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ακραία Έλενα Ντογραματζή η οποία την προηγουμενη χρονιά αγωνιζόταν με τους Μακεδόνες Αξιού στην Pre League. ?
Έλενα, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
360163450 770931424823871 2915103773134943565 n
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως την φετινή προσπάθεια της ομαδας θα ενισχύσουν δύο κορίτσια που προέρχονται απο τις ακαδημίες μας, η ακραία Ελένη Κοματάνου και η διαγώνια Ευαγγελία Φίτσιου. Την περσινή χρονιά και οι δύο αθλήτριές μας είχαν επιλεγεί στα κλιμάκια της Εθνικής Κ16.?
Ελένη και Ευαγγελία, καλοσωρίσατε στην γυναικεία ομάδα και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την κεντρική Δήμητρα Αλεξανδρίδου η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες μας και για πρώτη χρονιά θα είναι στην γυναικεία ομάδα.?
Δήμητρα, καλωσόρισες στη γυναικεία ομάδα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την πασαδόρο Βέρα Σταυρίδη η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες μας και για 7η χρονιά θα είναι στην γυναικεία ομάδα.?
Βέρα, σ' ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την ακραία Ξανθή Φούρα η οποία για 5η χρονιά θα είναι στην οικογένειά μας.?
Ξανθή, σ' ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την ακραία / διαγώνια Κωνσταντίνα Μπαλλογιάννη η οποία για 2η χρονιά θα είναι στην οικογένειά μας.?
Κωνσταντίνα, σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
 
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την κεντρική Σοφία Κώστογλου η οποία επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με την ομαδα της Ελπίδας στην Pre League. ?
Σοφία, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!
Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την κεντρική Μαρία Γιοβανέκου η οποία για 5η χρονιά θα είναι στην οικογένειά μας.?
Μαρία, σ' ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!