Ο Γιώργος Γιουβανάκογλου νέος προπονητής του Φοίβου Μελισσίων

Προπονητής του Φοίβου Μελισσίων θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Γιουβανάκογλου:
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας της ανδρικής μας ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 με τον νέο προπονητή Γιώργο Γιουβανάκογλου ! Ο Γιώργος Γιουβανάκογλου έχει αγωνιστεί ως παίκτης από το 1991 έως το 2014 και έχει κατακτήσει ανόδους σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Το 2001 συμμετείχε στο ALL STAR GAME ως καλύτερο λίμπερο στην Α1 κατηγορία Ανδρών. Έχει κατακτήσει 4η πανελλήνια θέση με την ομάδα παίδων της Αγίας Παρασκευής, δυο φορές 5η θέση σε παγκόσμια πρωταθλήματα με την Εθνική παίδων και με το Λύκειο Κηφισιάς, 2 πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα, 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πανεπιστημίων όπως και 2η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων.
Ως προπονητής άρχισε από το 2014. Ξεκίνησε στην Άμιλλα Καματερού προπονώντας κορασίδες κατακτώντας την 3η θέση στο F4 κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ. Για έξι χρόνια εργάστηκε στον ΑΟ Διονύσου προπονώντας όλα τα αναπτυξιακά και την γυναικεία ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Τοπική Κατηγορία Γυναικών το 2016. Τα τελευταία δυο χρόνια προπονεί όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕΚ και φέτος με την ομάδα Κ20 κατέκτησαν την 4η θέση στο F4 της ΕΣΠΑΑΑ.
Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν οι εξής :
«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ σε ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο. Εύχομαι υγεία σε όλους, και υπόσχομαι λίγα λόγια και πολλή δουλειά»
Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή αρχή κι καλή επιτυχία με την οικογένεια του Φοίβου Μελισσίων !!
ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ « Ο ΦΟΙΒΟΣ »"