Η Ειρήνη Αγγελοπούλου στον ΑΟ Θήρας

Έναρξη συνεργασίας με την Ειρήνη Αγγελοπούλου
«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ειρήνη Αγγελοπούλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2023-2024.
Για την 20χρονη (02/10/2003) διαγώνια (1.82μ) ο Α.Ο. Θήρας είναι η 2η ομάδα στην καριέρα της. Η πρώην αρχηγός του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης προέρχεται από τα «σπλάχνα» της αθηναϊκής ομάδας (2010-2023) με την οποία, έφτασε φέτος στον τελικό του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την άνοδο στην Pre-League, αλλά αρκέστηκε στον τίτλο της «φιναλίστ».
Η ταλαντούχα άσος της Αργυρούπολης, που αγωνίζεται και ως ακραία, θα κάνει με τον Α.Ο. Θήρας το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βολεϊ γυναικών.
Το νέο απόκτημα του συλλόγου μας, συμμετείχε στο παρελθόν και στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ανέστη Γιαννακόπουλου.
Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, η νεαρή Αθηναία αθλήτρια τόνισε για τη νέα «σελίδα» στην καριέρα της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που φέτος θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα της Σαντορίνης. Η επιλογή στο πρόσωπό μου από ένα μεγάλο σωματείο σαν τον Α.Ο. Θήρας, φαντάζει για εμένα μια μεγάλη πρόκληση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ και να γνωρίσω από κοντά τις νέες συμπαίκτριες μου, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση».
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένεια της την Ειρήνη και της εύχεται μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία, γεμάτη διακρίσεις για εκείνη, αλλά και την ομάδα μας».