Ενίσχυση με Καλέση ο ΑΟ Παλλήνης

Την ενίσχυση της Παλλήνης με την Τζέλα Καλέση ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας:

"Σημαντική ενίσχυση για το γυναικείο τμήμα μας, με την απόκτηση της 19χρονης ταλαντούχας ακραίας/διαγώνιας Tzela Kaleshi από την ΑΕΚ !

? Η Τζέλα έκανε τα πρώτα της «βήματα» αγωνιζόμενη στα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών και ακολούθως έχοντας προσωπική φιλοδοξία να πετύχει το κάτι παραπάνω πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ με την οποία έφθασε φέτος μέχρι το Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ στην κατηγορία Νεανίδων Κ20! Διακρίνεται για την τεχνική και το πάθος με το οποίο αγωνίζεται και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς το προφίλ της (ηλικιακά, τεχνικά, χαρακτήρα) ταιριάζει απόλυτα με αυτό των υπολοίπων αθλητριών της ομάδας μας!

? Καλώς ήρθες Τζέλα στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου “Παλλήνη”! Σου ευχόμαστε να είσαι πάντοτε υγιής και να πετύχεις όλους τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους κοντά μας

? Η Τζέλα δήλωσε για τη μεταγραφή της :
« Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τον coach και τους ανθρώπους του ΑΟ Παλλήνη! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι εδώ τη νέα περίοδο! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το σύλλογο και την ομάδα είναι εξαιρετικές! Η ομάδα αποτελείται από νέα ταλαντούχα κορίτσια, το κλίμα είναι πολύ καλό και πιστεύω πως όλες μαζί θα έχουμε μία εξαιρετική χρονιά πετυχαίνοντας τους υψηλούς αγωνιστικούς μας στόχους!"