Στον πάγκο του ΑΟ Μαρκοπούλου θα συνεχίσει ο Pasqualino Giangrossi.

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil θα συνεχίσει και την νέα σεζόν 2023-24, ο Pasqualino Giangrossi.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε το Μαρκόπουλο τη σεζόν 2020-21, ενώ πέρυσι (2022-23) επέστρεψε μετά από αποχή ενός χρόνου και κατάφερε να τερματίσει την ομάδα μας στη Volleyleague στην 7η θέση.

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στο Μαρκόπουλο, ο Giangrossi είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που θα συνεχίσω τη δουλειά μας για ακόμη μία σεζόν. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ήταν συγκλονιστική και ήμασταν πολύ κοντά στο να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό. Για τη νέα σεζόν, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, συνδυάζοντας τις νεαρές ταλαντούχες αθλήτριές μας με την υπέροχη βοήθεια του κόσμου μας! Για μένα το Μαρκόπουλο είναι πλέον η οικογένειά μου".

Μαζί με τον Giangrossi, θα συνεχίσει και η Έλενα Κανελλοπούλου, η οποία υπέγραψε επίσης ανανέωση του συμβολαίου της, ως βοηθός προπονητή στον πάγκο της γυναικείας ομάδας και πρώτη προπονήτρια στην ομάδα των Νεανίδων, με την οποία έχει κατακτήσει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Έλενα Κανελλοπούλου, δήλωσε μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΟΜ:

"Αυτή θα είναι η πέμπτη μου χρονιά στην οικογένεια του ΑΟΜ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.Το πλάνο και το όραμα του συλλόγου είναι πολύ σημαντικό και θα δουλέψουμε για άλλη μια χρονιά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στις γυναίκες όσο και σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα αλλά και την ανάπτυξη των ακαδημιών μας".

Τέλος, μέλος του προπονητικού team του ΑΟΜ Revoil θα συνεχίσει να είναι και ο άνθρωπος πίσω από την εξαιρετική φυσική κατάσταση των αθλητών και αθλητριών των ομάδων του ΑΟ Μαρκοπούλου, ο γυμναστής Παναγιώτης Ρωξάνας, ο οποίος δήλωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου:

"Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου σ' αυτή την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε και εύχομαι να συμβάλλω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα του στόχους της και την επόμενη χρονιά".

elena panos

Για το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μεταγραφές για τη Νέα Μάκρη Στον Παναθηναϊκό η Atkinson! »