Παραμένει η Μπουτσελάκου στον Πορφύρα

Προοδευτικά, με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ και ρεαλιστική, συνεννόηση της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία του βόλεϊ του Πορφύρα,
προχωράμε για την ολοκλήρωση του ρόστερ της σεζόν 2023-2024, στην Pre League, με την 23χρονη λίμπερο της ομάδας μας Πετρίνα Μπουτσελάκου. Η Πετρίνα εκφράζει την εμπιστοσύνη της και συμφωνεί να παραμείνει στον Πορφύρα για 12η αγωνιστική περίοδο.
Η φιλόλογος, που προέρχεται από την Ακαδημία μας, είναι ένα στολίδι για τον Πορφύρα και τον αθλητισμό και μαζί με τα άλλα παιδιά μας που συνεχίζουν από πέρσι ( Ποντικάκη, Σάντε και έπεται συνέχεια ), θα αποτελέσει την βάση όπου θα στηριχθεί η ομάδα μας, ώστε να γνωρίζουν και όσες ενσωματώνονται στη Γυναικεία μας, τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ του συλλόγου μας, της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που ΣΤΕΚΕΤΑΙ ψηλά χωρίς δεκανίκια και ποδοσφαιροποίηση.
Η τοποθέτηση της Πετρίνας μας :
''Είμαι πολύ χαρούμενη που και την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Πορφύρα. Ευχαριστώ το διοικητικό και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου , η οποία είναι καθ' όλα αμοιβαία . Εύχομαι να δουλέψουμε σκληρά , να είμαστε υγιείς , χωρίς τραυματισμούς και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά ''.