Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θάνος Παπάζογλου στο ενισχυμένο ρόστερ του ΣΦΠ Χανίων

Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ» (Chania Volley) είναι στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα.

Πρόκειται για τον 25χρονο Θεσσαλονικιό κεντρικό (1.95μ) Θάνο Παπάζογλου ο οποίος θα συμβάλει στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία στην οποία και θα αγωνίζεται φέτος.

Ο Θάνος  δήλωσε ενθουσιασμένος από αυτή την συνεργασία και χαίρεται που θα συμβάλει στην σημαντική αυτή προσπάθεια της ομάδος μας. Ανέφερε επίσης ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα, έτσι ώστε με τη βοήθεια των συμπαικτών του να υλοποιηθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το ΔΣ το ρόστερ του Συλλόγου το οποίο φέτος είναι αρκετά ενισχυμένο με σκοπό να καταφέρει να είναι μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος από τα καταστήματα «Αρτοποιεία Κορωνιωτάκη» στην οδό Αποκορώνου 13 και Νικολάου Πλαστήρα 16 στο κέντρο των Χανίων, στο γυμναστήριο «Γυμνάσιον» στην Λεωφόρο Καραμανλή 94 και από τα μέλη της ομάδας.

Το ΔΣ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα της πόλης μας να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία. Για τον λόγο αυτό προτρέπει όλους του Χανιώτες να στηρίξουν τον Σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν.

Να καλωσορίσουμε και πάλι τον Θάνο. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χανιά Βόλεϊ.

 

 

Δελτίο τύπου: Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ»

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.