Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Δημήτρη Καζαντζίδη ο Άθλος Ορεστιάδας

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας  με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καζαντζίδη, ο οποίος θα παραμείνει ντυμένος στα “χρώματα” της ομάδας μας για 8η σερί αγωνιστική περίοδο!

Γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1987 με ύψος 1,98μ, ο πολύπειρος Ορεστιαδίτης κεντρικός, που φορά τη φανέλα του Άθλου από την πρώτη ημέρα ζωής του συλλόγου, θα αποτελέσει και φέτος «πιστό στρατιώτη» της ομάδας μας στην ιστορική προσπάθεια για διάκριση στη Volley League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Άθλου και κυρίως για την ευκαιρία που μου δίνεται, έπειτα από τόσα χρόνια, να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ, στη Volley League.  Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε τη στήριξη του κόσμου, αποτελώντας σε κάθε αγώνα τον «7ο παίκτη» της ομάδας μας» δήλωσε στο athlos.club ο 35χρονος μπλοκέρ, που παλιότερα πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα και ως διαγώνιος.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Δημήτρη μια υγιή σεζόν με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!