Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι ανανεώσεις και επτά νέα πρόσωπα στην ομάδα του Μακεδονικού!

Πρόκειται για τον Χάρη Βελιχάι (κεντρικός και διαγώνιος), τον Στέφανο Δημητρίου (κεντρικός και διαγώνιος), τον Δημήτρη Αρτακιανό (λίμπερο), τον Γιώργο Καρανταΐδη (κεντρικός), τον Ευθύμη Παπαδόπουλο (ακραίος) και τον Γιάννη Καριώτη (ακραίος και διαγώνιος).

Με την αφορμή της ανανέωσης της συνεργασίας τους με το σύλλογο, η διοίκηση επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους παραπάνω αθλητές για την προσφορά τους στα «πράσινα» κατά την περυσινή και όχι μόνο σεζόν!

Παράλληλα, την ομάδα του Λάμπη Μπαμπαλιούτα ενισχύουν επτά ακόμη αθλητές. Ο σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Μπατσαρά (ακραίος, προηγούμενη ομάδα: Ηρακλής), τον Παναγιώτη Βαρβετσιώτη (διαγώνιος, προηγούμενη ομάδα: Βέροια), τον Θάνο Μωραϊτόπουλο (λίμπερο), τον Στέλιο Κόκκα (ακραίος, προηγούμενη ομάδα: Λάρισα), τον Παύλο Ταμοζνίκοφ (κεντρικός, προηγούμενη ομάδα: ΧΑΝΘ), τον Τριαντάφυλλο Αγγελίδη (κεντρικός, προηγούμενη ομάδα: Φοίνικας Πολίχνης) και τον Βάιο Μαδίτση (πασαδόρος, προηγούμενη ομάδα: ΜΕΝΤ).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους επτά αθλητές στη μεγάλη πράσινη οικογένεια και τους εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία!

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.